Brandende steken na kijkoperatie enkel

 • #1

  Vorige week een kijkoperatie aan de enkel ondergaan.
  Er is heel veel littekenweefsel weggehaald en het gewricht is wat opgeruwd. Moest meteen oefeningen gaan doen, de arts had verdoving in de enkel gespoten naast de ruggeprik. Dus snel gaan oefenen. 's Avonds begon de pijn erg hevig te worden. Volgende dag werd ik nog gebeld door de kliniek en heb ik aangegeven vrij veel pijn te hebben, ik moest wat tramadol slikken.
  Sinds gisteren heb ik steeds een brandende stekende pijn aan de rechter onderkant van mij voet. het doet me denken aan het gevoel als de ruggeprik (vloeistof) ingespoten wordt. Het doet geen pijn bij het lopen, maar vooral als ik mijn voet omhoog heb liggen. Ook begint de voet ineens blauw te worden.Heeft iemand dit ook gehad en wat was het en wat is er aan te doen?
  Misschien morgen even de kliniek bellen....

  Reactie
  #2

  Als voet blauw wordt, neem dan acuut contact op met de huisarts, of laat je voet beoordelen op de spoedeisende hulp. Er kan sprake zijn van een infectie (ook een branderig gevoel) en daarbij is snelle behandeling noodzakelijk. Vreemd dat je hierover niet geïnformeerd bent. Snel naar een dokter zou ik dus zeggen...
  Misschien is het alleen maar een bloeduitstorting en is er verder niets aan de hand en moet je verder rustig herstellen, maar ik zou hier het zekere voor het onzekere nemen.

  Reactie
  #3

  Aan de andere kant, het is ook wel weer vreemd dat een eventuele infectie pas na een week optreedt. Misschien toch maar even bellen met de eerste hulp...

  Reactie
Reageer op: Brandende steken na kijkoperatie enkel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief