Diepe snee bovenkant duim bij knik

 • #1

  BBCode you used is not allowed.

  Foto 1 is zonder hechtstrip, gister gemaakt en foto 2 is vandaag met blauw wordende nagelriem.....

   

  Hallo,

  ik heb vorige week donderdag (is nu woensdag) in me duim gezaagd ad bovenkant waar de duim knikt. Heb t schoongespoeld onder de kraan en omdat het zo ah bloeden was er uiteindelijk wel zeven pleisters om moeten doen. Volgende ochtend naar huisarts gegaan en die zeibdat die zeven pleisters goed was, omdat dwergstern diepte( zat tot op t bot) goed was genezen. Voor de bovenlaag Deed ze er hechtstripjes op en n pleister, tegen t stoten wat gaasverband. Ik heb dat zo gehouden overdag tegen eventuele (gierende) pijn bij aanraking.... en om t droog te houden doe ik snachts alleen n pleister erop. Helaas droogt het niet maar zonder iets eromheen is te pijnlijk.
  maar dat zal op gegeven moment wel goed komen.
  Om de wond is t gedeeltelijk gevoelloos, maar nu wordt me nagel ook blauw en is t zeer pijnlijk. Is dat wel oké pas n een week? Die gevoelloosheid geeft volgens mij ook aan dat ik n zenuw heb geraakt! Maar ook die blauwe nagel ....pas na n week!? Klopt dat wel?

  Reageer
  #2

  Het blauw worden is niet zo raar. Het kan even duren voordat de bloeding de nagel bereikt. Ik zou wel even teruggaan naar de huisarts om te kijken of er geen ontsteking is

  Reageer
Reageer op: Diepe snee bovenkant duim bij knik
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief