Gewrichtspijn

  • #1

    Ik heb nu ongeveer 7 á 8 maanden last van de gewrichten in mijn handen. Daarvoor ben ik bij de huisarts geweest, eerste keer zei hij rust houden, tweede keer dat ik kwam (de pijn was erger geworden en doorgetrokken naar mijn schouders) heb ik een verwijzing gehad naar de fysio. Daar 2 maanden geweest, fysio wist niet hoe ze me konden helpen, 1 maand een brace gedragen, werkt niet. Nu moet ik alleen met studie (laptop/naaimachine) de brace om. Werkt niet. Toen ik voor de 3e keer terug kwam bij de huisarts, ook omdat de 3 maanden van de ganglion over waren (op het gewricht van mijn duim), heeft hij me een verwijzing gegeven naar de handchirurg. Hier ben ik eerder ook al in behandeling geweest en door geopereerd (mijn duimen gingen non stop uit de kom). Mijn afspraak is pas over 2 maanden. De pijn wordt niet minder, alleen maar erger en er zijn dagen dat ik gewoon helemaal niks kan. Ik heb er non stop last van, en de fysio heeft me ook al opgegeven. Iemand nog een idee wat ik kan doen?

    Reageer
    #2

    Ben je al eens onderzocht op Vitamine B12 gebrek? Dokters 'doen daar niet aan' eigenlijk, maar als je doordrukt zal die je bloed er misschien toch op onderzoeken. En je MISSCHIEN helpen als ze een goede zin hebben. Heb zelf 30 jaar vreselijk geleden onder mijn gewrichten en spieren, voordat ze erachter kwamen dat het B12-gebrek was. Zes injecties later was dat allemaal voorbij. Alsof ik herboren was.

    Reageer
Reageer op: Gewrichtspijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief