Gezwollen vingerkootje

  • #1

    Hallo allemaal,

    Afgelopen februari tijdens een basketbal wedstrijd heb ik een bal op mijn vinger gekregen. Ik kon niet verder spelen door de pijn. Na 2 weken was de pijn er nog steeds, maar ik ben nooit op het idee gekomen om naar de dokter te gaan toen de tijd. Na 4 weken ben ik toch maar naar de dokter gegaan want mijn vinger bleef gezwollen en dik precies op mijn vingerkootje. De dokter vertelde ons dat er niks aan de hand is en dat het vanzelf voorbij zou gaan. Na meer dan een half jaar is mijn vingerkootje nog steeds dik en gezwollen en staat ook niet helemaal goed meer, maar ik heb er nooit meer pijn aan. Wat kan ik hiermee doen. Moet ik opnieuw langs bij de dokter of is dat te laat? Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

     

    Mvg

    Joni

    Reageer
    #2

    Best mogelijk dat er toch een breuk was. Je zou een verwijzing kunnen vragen voor de orthopeed

    Reageer
    #3

    Dankuwel voor de tip. Blijf het zelf erg vreemd/vervelend vinden dat de dokter dit niet in zag en mij door stuurde naar het ziekenhuis. Hij merkte duidelijk dat het pijn deed en dat hij erg gezwollen was.

     

    Reageer
    #4

    Het was inderdaad niet zo handig van de huisarts

    Reageer
Reageer op: Gezwollen vingerkootje


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief