opeens een enorm zere arm??

  • #1

    Hoi,

    gister op mijn werk kreeg ik een klein stootje in mijn arm waar ik verder nuet eens echt meer bij stilgestaan heb. Twee uur later had ik opeens pijn en keek ik en zat er een bloeduitstorting en kleine zwelling. Het begon een beetje zeurend pijn te doen. Dacht er verder weer niet echt bij na.

    ‘s avonds rond een uur of elf begon ik ineens hevige pijn te hebben in de arm waar ik zelfs misselijk en duizelig van werd. Ik dacht: als het morgenochtend niet over is ga ik naar de dokter.

    Ik werd wakker en in de eerste instantie leek het minder. Na een uur weer veel pijn (ik doe best zwaar werk) en ging niet over. In vlagen heel erg en weer minder. Deze avond weer weinig last en nu lig ik in bed en begint het weer, pijn vanuit onderarm trekt helemaal door naar mijn hand en een stijf gevoel en bijna niet kunnen bewegen.. Ik kan mijn arm toch niet gebroken hebben van zon klein stootje? Kan dit veroorzaakt worden door een blauwe plek? moet ik nou echt naar de dokter met een blauwe plek van een licht stootje??

    Reageer
    #2

    Het is niet alleen maar een blauwe plek van een licht stootje. Je serieuze klachten. Ga dus even naar de huisarts. Ik denk overigens niet dat er iets gebroken is

    Reageer
Reageer op: opeens een enorm zere arm??


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief