Stekende pijn in binnenkant van de voet

  • #1

    Hoi,

    Ik heb sinds gister middag pijn in mijn voet. Ik had een daarvoor een uur gewandeld met goeie Nike hardloop schoenen. Ik ging na het wandelen even op het aanrecht zitten waardoor ik geen steun had en het bloed naar mijn voeten stroomde. Vaak als je dan eraf springt krijg je enorme pijnlijke steken in je voeten. Maar daarna is dat vaak over. Dit had ik nu ook. Iedere keer als ik een stap zette met mijn voet voelde het als er iets afgeknepen was en heel erg zeer doet, een steek achtig gevoel. Het voelde alsof ik kramp ging krijgen, voordat je kramp krijgt voel je z'n aanloop. Dat voel ik steeds. Als ik op me voorkant van me voet leun, dus waar me tenen zitten, Heb ik geen pijn als ik daar druk op zet.

    Ik ben een stagiair bij een schildersbedrijf en heb dus dagelijks veiligheid schoenen aan. Die drukte deze week erg op de binnenkant van me voet, dat zachte bolletje aan de binnenkant. Toen voelde ik dat gevoel ook. Zou het afgekneld kunnen zijn en hoelang duurt het voordat dit over is? Kan ik er zelf wat dan doen? Ik ga over 5 dagen op vakantie en hoop dat het daarvoor over gaat.

    Alvast bedankt!
    N.
    (Vrouw)

    Reageer
    #2

    Hoi, ik heb precies dezelfde klacht, ook binnenkant voet iets onder de voorste voetknobbel. Het voelt bij mij ook precies alsof er een kramp opkomt in de voet maar dan continue zonder dat de kramp er daadwrdaadwer in komt. Het komt telkens in golven. Ben benieuwd wat dit is.

    Reageer
    #3

    Ik word sinds een week of 3 bijna iedere nacht wakker van pijn en kramp in mijn voet, ik heb dit aan 1 kant en het zit aan de binnenkant en een beetje bovenop.
    Het doet echt vreselijk veel pijn zo ineens!!!
    Ik werk in de zorg.

    Reageer
    #4

    @Yvonne

    Zou je dan niet beter naar je huisarts of een fysiotherapeut kunnen gaan? Die zullen je beter kunnen helpen dan een forum waar geen artsen zijn...

    Reageer
Reageer op: Stekende pijn in binnenkant van de voet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief