wat is gezonder voedingsupplementen of gezonde verse producten

  • #1

    wie heeft er ervaring er in . wat is het verschil

    graag uitleg .

    bedankt

    Reageer
    #2

    Hey,

    Een voedingssupplement is een voedingsmiddel dat bedoeld is als aanvulling op de normale voeding. Bij het gebruik van supplementen neem je voldoende vitaminen/mineralen of andere nutriënten op die je met je normale voeding ook hoort binnen te krijgen om gezond te leven (wat vaak niet gebeurd).

    Zelf heb ik goede ervaringen met de supplementen van Yuliv, die hebben 3 soorten (Focus, Energy en Memory) en ondersteunen bij het tegengaan van een hoop gezondheidsklachten. Moet je even op de website kijken..

    Klaasen

    Reageer
    #3

    Uiteraard gezonde voeding. Zoals het woord het al zegt is een supplement niet anders dan een aanvulling bij zaken waar je eventueel te kort van komt. Het is natuurlijk niet zo dat je bij de mcdonalds kunt eten en met behulp van een voedingssupplement gezond blijft. Bij voldoende wisselend gezond eten heb je mogelijk toch een multivitamine nodig. Advies: eerst je basis voeding bekijken. Krijg je voldoende voedingsstoffen binnen en is je eet patroon wisselend genoeg? daarna pas aan suppletie denken.

    Taksen de Nijs
    Instituut D&C
    Fysiotherapeut - MSU-echografist - Manueel Therapeut i.o.

    Reageer
Reageer op: wat is gezonder voedingsupplementen of gezonde verse producten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief