• #1

  Hallo ik ben 16 jaar oud en mijn doel is 20 kilo afvallen ongeveer dit jaar , maar ik zag ergens dat eiwitten grotere kans op kanker veroorzaken, vooral dierlijke eiwitten , maar ik zou een dieet bij een personal trainer kopen waar ik kip etc en dingen waarin eiwitten zit krijg , nu weet ik niet meer op welke manier ik moet afvallen welke voedsel? ik heb nooit proteïne shake gedronken en zal dat nooit doen , alleen fruitshakes drink ik

  Reageer
  #2

  Afvallen kun je met een goed uitgebalanceerd dieet, en dagelijks 1 uur te sporten.

  maar ik zag ergens dat eiwitten grotere kans op kanker veroorzaken, vooral dierlijke eiwitten  Je moet daar niet zo zwaar aan tillen. Een mens heeft dierlijke eiwitten nodig. Een uurtje door de stad slenteren is volgens sommigen net zo slecht en dat geldt tegenwoordig voor veel dingen. Soms wordt het allemaal ook wat overdreven.

  Reageer
  #3

  Om af te vallen is het belangrijk om uitgebalanceerd te eten. Snelle suikers en vooral geraffineerde suikers een beetje vermijden. Beter meer complexe koolhydraten eten en die combineren met eiwitten, gezonde vetten en voldoende vezels eten, dit om de bloedsuikerspiegel stabiel te houden. Op internet genoeg te vinden over insulineresistentie en wat je er aan kan doen.

  Stoffen als magnesium, zink, chroom, vitamine B en D en omega 3 kunnen helpen om je bloedsuikerspiegel stabiel te houden en de insulinegevoeligheid te verbeteren.

  In vlees en vis zitten stoffen als lysine, carnitine en taurine, die je lichaam nodig heeft. Zo helpt carnitine bij de omzetting van vet in spierweefsel.

  Kant en klare producten lijken me wat minder verstandig en niet zo nodig. Met fruitshakes beter  voorzichtig zijn, omdat het kan zorgen voor pieken in je bloedsuikerspiegel.

  Lichaamsbeweging voor het ontbijt zet de boel in gang en helpt de vetverbranding te verbeteren.

  Reageer
Reageer op: eiwitten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief