Geen verzadigd gevoel

  • #1

    Beste Dokter,
    Er zit mij iets dwars. Sinds half december gebruik ik Orgametril omdat ik klachten heb die lijken op de klachten die horen bij endometriose. Na onderzoek is gebleken dat ik geen plekken in de baarmoeder heb. De Orga moet ik slikken vanwege de maandelijkse pijnen die ik heb. Inmiddels zat ik 2 maanden aan de Orga en ben ik ongesteld geworden,mij is aangeraden dan een week te stoppen. Zogezegd,zogedaan! Nu merk ik dat ik een ontzettende trek heb, aar ook echt trek trek. Ik lijk wel een oervrouw die al maanden geen fatsoenlijke maaltijd heb gehad en het gaat maar door. Ik kan niet meer stoppen. Tevens plas ik ook veel en ben snel moe.

    Kunt u mij hiermee helpen? En is het dan beter om te stoppen?

    Reageer
    #2

    Misschien is het goed, om even een bloedonderzoek te laten doen bij de huisarts en je bloedsuikerspiegel te laten controleren

    Reageer
    #3

    Mag ik u vragen waarom u mij dat advies geeft? Denkt u ergens aan?

    Reageer
    #4

    Je klachten passen bij een wisselende bloedsuikerspiegel... Orgametril kan namelijk invloed hebben op de glucosehuishouding.

    Reageer
    #5

    Dankuwel voor uw advies. Morgenochtend zal ik meteen bellen v een afspraak.

    Reageer
    #6

    Als je last hebt van menstruatiepijnen, eventueel endometriose, kan het verstandig zijn om ook wat aan de oorzaken te doen. Goede voeding is daarbij belangrijk. Ook kunnen stoffen als magnesium, zink, vitamine B en D, omega 3, teunisbloemolie helpen. Verder zijn er nog natuurlijke middelen om de hormonen te ondersteunen. Ben zelf op die manier van helse pijnen naar geen pijn gegaan.

    Reageer
Reageer op: Geen verzadigd gevoel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief