Te dik ?

 • #1

  Ik ben 15 jaar, 1.68m en weeg 84 kg. Als ik dit zeg tegen mijn vrienden zeggen ze dingen als:"dat kan niet","is je weegschaal kapot",... Ik zou niet weten waarom ik zoveel weeg :s ... Kan het zijn dat ik gewoon breder ben gebouwd dan mijn leeftijdsgenoten ? Of is dat maar een fabeltje ?

  Reageer
  #2

  Ga eens bij iemand anders op de weegschaal staan. Omdat je vrienden je niet geloven vermoed ik dat je idd minder weegt.

  Reageer
  #3

  Tja, mensen geloofden me echt niet als ik zei dat ik 120 kilo woog. Bij mij zit het vet namelijk nogal strak op mijn lijf. Dit in tegenstelling tot anderen bij wie het vet meer zichtbaar is. Pas toen ik 15 kilo was afgevallen begonnen anderen het te zien.
  Nu ben ik 27 kilo afgevallen (met Sonja Bakker-methode) en valt het anderen pas echt op.
  Tja....
  Tegelijkertijd baarde het me uiteindelijk enorme zorgen dat het gewicht juist niet echt heel erg zichtbaar was, want dat betekende voor mij dat het vet vooral naar binnen gericht was en dus wel veelal ook rondom organen was gaan zitten. En dat leek me niet goed.
  Ik heb nu nog zo'n 15 kilo te gaan voordat ik op mijn zelf vastgestelde streefgewicht zit en dat ga ik zeker halen. Streven is dat ik mijn streefgewicht haal eind van het jaar. Die 27 kilo is eraf gegaan in 35 weken, dus die resterende 15 kilo moet dit jaar haalbaar zijn, lijkt me ๐Ÿ˜€

  Ga dus af op je weegschaal en doe er wat aan als je jezelf er niet goed bij voelt. Wat anderen zeggen is eigenlijk niet echt van belang, eerlijk gezegd.
  Ik wacht nu af wanneer de mensen gaan roepen dat ik zo mager ga worden en nu wel voldoende ben afgevallen ๐Ÿ˜‰

  Reageer
Reageer op: Te dik ?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief