AFKEER TEGEN ETEN!!!

  • #1

    hallo,

    Ik heb de laatste tijd totaal geen behoefte meer aan eten, vaak als ik eten zie of ruik word ik al misselijk, krijg dan ook kotsneigingen en ga daarna soort van shaken!
    Maar het erge is, als ik dan naar de wc ga om te kotsen.. kan ik niiet kotsen.. dus ik hang wel vaak boven de wc.. maar zonder resultaat..maar blijf zo wel een hele dag misselijk..

    Ik ben niet echt bezig met mijn gewicht, nooit echt geweest maar was vorig jaar zomer toch veel dikker dan dat ik nu ben. mijn lengte is 1,68m en woog vorig jaar toch wel zo'n 63 a 65 kilo en nu is dat 55kg. Ik Heb vaker zo'n periode het gaat ook altijd wel over.. maar kan het misschien met stress te maken hebben?

    Collega's /vrienden en familie denken namelijk dat er iets anders met mij aan de hand is, maar dat is gewoon echt niet zo, af en toe eet ik wel gewoon maar meer een paar hapjes voor me ouders of vrienden dan dat ik zelf zo'n trek heb maar daarna voel ik me wel gelijk weer zwaar beroerd..

    liefs

    Reageer
Reageer op: AFKEER TEGEN ETEN!!!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief