20 jaar, heb ik nou nog groeipijn of niet?

  • #1

    Hoi. Ik ben een dame van 20 jaar en ik heb al mijn hele leven heel veel pijn in mijn bovenbeen. Vaak is t alleen mijn rechter been naar soms ook alle bij tegelijkertijd. Mijn moeder heeft mij altijd verteld dat het groeipijn is maar het lijkt mij stug dat ik nog steeds groeipijn heb. Soms is het zo erg dat ik niks meer kan doen en dan kan ik er wel om janken. Ikzelf heb groeipijn wel altijd ervaren als een hele andere pijn dan als dit wat ik nu heb. Deze pijn kan ik zowel overdag als 's nachts ervaren. Wat moet ik doen. Ik trek dit echt niet meer. Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Groeipijn is inderdaad niet erg waarschijnlijk gezien je leeftijd .
    Ga met de klachten naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Ik ben ook 20 jaar en om de zoveel weken heb ik weer eens een nacht of dag met het wel bekende groeipijn gevoel. In me armen en soms ook me bovenbeen. Ik merk nu het kouder word dat ik het meer in me pols/onderarm/bovenarm heb en dacht daarom aan reuma. Zijn tests gedaan, maar ik heb geen reuma. Wel heb ik fibromyalgie maar dat is heel anders dan deze herkenbare groeipijn gevoel. Vanaf me 13e groei ik al niet meer erg, maar sinds me 18e heb ik dit om de paar weken, soms zelfs een hele week achter elkaar. Ben benieuwd wie dit ook heeft.

    Reageer
    #4

    Kan verband zijn met fibromyalgie. Veel klachten hebben te maken met voedingspatroon, belasting door gifstoffen, slechte darmflora en tekorten aan voedingsstoffen. Bloedonderzoek zegt niet zoveel over tekorten. Op alternatief gebied zijn andere testmethoden. Floaten kan gunstig werken bij fibromyalgie.

    Reageer
Reageer op: 20 jaar, heb ik nou nog groeipijn of niet?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief