te dik

 • #1

  Heey, ik ben 12,5 jaar oud en 1m64 lang, ik heb 10 kilo overgewicht met 68 kilo, ik moet afvallen van de dokter maar mn pa en ik houden allebei van lekker eten, hoe zet ik de "knop" om??

  Reageer
  #2

  Zorg ervoor dat je alleen het nodige koopt niet te verl calorien en als je tussendoor honger krijgt eet fruit... Gewoon geen ongezonde dingen kopen

  Reageer
  #3

  Ik zou exact t zelfde doen! Kies gewoon een gezonder eetpatroon waarvan je weet dat je het kunt uithouden en houdbij wanneer je wat eet!

  Reageer
  #4

  Heey meisje!

  Wat naar! Ga lekker veel naar buiten... zoek een leuke sport, als je die nog niet doet. En je kan zeker lekker eten maar met mate.
  En als je lekkere honger hebt... zoek afleiding, ga juist even fietsen of ren een rondje. En schrijf een schriftje met allemaal redenen waarom jij wilt afvallen. Als je het dan moeilijk hebt kun je daar in kijken en dan weet je weer waar je het voor doet.

  Ik ben ook altijd te zwaar geweest, en nu nog steeds. En ik ben nu ook aan het afvallen... en het helpt.
  Ik heb die tips gekregen van een voedingscoach/di√ętiste... Misschien is dat ook wel wat voor jou want je bent natuurlijk volop in de groei en je moet natuurlijk ook goed eten en die weet precies wat je wel en niet moet doen... ga geen dieet volgen dat is niet goed.

  Succes meisje!

  En voel jij je goed en zit je lekker in je vel is dat het belangrijkste... praat met de.mensen die dicht bij je staa dat maakt het makkelijker

  Reageer
Reageer op: te dik
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief