Te dun

  • #1

    Hallo iedereen, ik zit namelijk met een probleem. Ik ben een 17 jarig jongen met een lengte van 167 cm en weeg 46-47 kg. Ik heb dus een ziekte en mag geen melkproducten drinken of eten en dat is dus wat een probleem om bij te komen. Bestaan er medicamenten, vitamines, ... om eventueel bij te komen? Of in spiermassa kan ook..

    Reageer
    #2

    Je zou inderdaad 5-6 kg meer mogen hebben. Het niet mogen gebruiken van melkproducten hoeft geen belemmering te zijn om bij te komen. Medicijnen heb je dar niet voor nodig. Het zit hem toch echt in voeding. Voor spiermassa moet je sporten/trainen.

    Gebruik de [url=http://mijn.voedingscentrum.nl/nl/eetmeter/]eetmeter[/url] van het voedingscentrum om te kijken dat je voldoende Kcal binnenkrijgt. Daarmee kun je precies zijn of je voldoende en goed genoeg eet en drinkt.

    Reageer
Reageer op: Te dun


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief