hoe kan ik sneller groeien ? :'(

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  ik ben een meisje van 14 jaar , ik word al jaren gepest omdat ik klein ben. soms kan ik dit gwn niet meer aan,ik bn 1,41m, ik wil groeien. ik heb er echt alles voor over! ik ben het pesten beu. hoe kan ik mijn groei stimuleren?
  HELP :'(

  Reactie
  #2

  Allereerst moet je een afspraak maken met je huisarts. Hij kan oordelen of je eventueel in aanmerking komt voor groeihormonen.

  Succes

  Reactie
  #3

  Ik ben 16 jaar oud en ik weeg 150 en mijn lengte is 1,60 ik zie er klein uit mensen denken da ik 14 ben ofso help mij hoe ik kan groeien ?

  Reactie
  #4

  Je groei is genetisch bepaald.
  De groei van kinderen kan heel wispelturig verlopen. Zo is het ene kind voor zijn/haar leeftijd een stuk groter dan de gemiddelde lengte en een ander juist een stuk kleiner. Het komt ook voor dat kinderen in het begin van hun leven heel snel groeien en later een stuk langzamer.
  Je bent 16 jaar en hebt nog een aantal jaren te gaan die je nog kunt groeien.
  Daar is voor de rest niet veel aan te doen.

  Reactie
  #5

  veel eten, sporten ( of rennen)elke dag melk drinken

  Reactie
  #6

  Hoi,
  Ik ben ook erg klein voor mijn leeftijd. Ik ben 13 jaar en ben 1,38 lang. Ik wordt er ook erg mee gepest en aangekeken op de hoge school. Misschien kunnen je ouders een doorverwijzingsbrief krijgen van je huisarts en in het ziekenhuis onderzoek laten doen. Dat heb ik ook gedaan en dat heeft enorm geholpen. succes ermee.
  x Anoniem

  Reactie
  #7

  ik herken dat gevoel ik ben nu 11 en ik ben 1.21 ik word ook gepest ik ging op school reisje naar een pretpark en ik mocht in geen 1 atractie omdat ik te klein was ik wil groeien !!!!! want 3 jaar terug was ik ook 1.21 hoe moet ik groeien ?

  Reactie
  #8

  Ga met je ouders naar je huisarts. Er kan onderzocht worden waarom je groei achterblijft.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  ik begrijp je, ga eens even langs bij de dokter want je bent inderdaad kort,maar
  je moet je er niet zoveel aantrekken van die pesters.
  ze hebben niks te doen en kiezen iemand uit om te pesten.

  Reactie
  #10

  hoi mensen in ben 17 jaar en ik ben maar 1,62 hoe kan ik sneller groeien kunnen jullie me alsjeblieft helpen ik haat het om naast lange mensen te staan van me familie waar ik zo klein ben en op school ben ik 1 van de kortste meisjes

  Reactie
  #11

  Daar kun je zelf niets aan doen. Je zou naar je huisarts kunnen gaan en dit met hem/haar bespreken.

  Reactie
  #12

  ik ben een jongen van 13 jaar en weeg 38 kilo en ben 1,52 hoe kan ik nog langer worden of kom dat van zelf

  Reactie
  #13

  Op het groeien heb je zelf geen invloed. Dat komt vanzelf wel.

  Reactie
  #14

  Precies bij mij, ik ben ook 13 en ben 1,54cm en weeg 37 kg...

  Reactie
  #15

  ik ben 12 en ik ben 1.63 ik wil 1.68 worden ik heb op youtube gekeken en typde how to grow taller in en toen zag ik veel rekken en strekken en yoga dus ik ben deze week begonnen ik doe het elke avond ik voel me wel langer maar misschien dat ik 2 maanden moet wachten om reultaat te zien.

  Reactie
Reageer op: hoe kan ik sneller groeien ? :'(
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief