Afvallen

 • #1

  Hallo, ik wil graag zo snel mogelijk 10 kilo afvallen en ik ben 13 weet iemand hoe ik dat zo goed en snel mogelijk kan doen?

  Reageer
  #2

  Hey,

  Snel afvallen is nooit goed! En werkt vaak ook niet omdat je daarna net zo snel weer aankomt.

  Heb je overgewicht dat je zoveel af wilt vallen? Want dan kun je het beste naar je huisarts gaan en een verwijzing naar een diëtist vragen. Die kan je helpen op een verantwoorde manier kilo's kwijt te raken.

  Groetjes Suzan

  Reageer
  #3

  Ga naar de huisarts en vraag een verwijzing voor een diëtiste

  Reageer
  #4

  Belangrijk is zorgen voor zo min mogelijk insulinepieken, zodat je minder vet opslaat. Dit door te zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Beter dus bijvoorbeeld een zelfgemaakte maaltijdsalade of een omelet met een beetje brood dan veel brood met dun beleg. Beter bruine dan witte macaroni. Omdat je nog bij je ouders woont, in overleg met je ouders.  Vragen geen zooi in huis te halen. Verder regelmatig maar niet te vaak eten.

  Lichaamsbeweging voor het ontbijt zet je vetverbranding aan. Zal op schooldagen lastiger gaan maar ook bijvoorbeeld een wandeling voor het avondeten kan ook goed zijn. Bepaalde voedingssupplementen kunnen meehelpen de insulinegevoeligheid te verbeteren. Wat ook gunstig werkt, zijn edelgistvlokken, waar vitaminen, mineralen en andere stoffen zitten die helpen je bloedsuikerspiegel in balans te krijgen.

  Reageer
Reageer op: Afvallen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief