ondergewicht/ afgevallen

 • #1

  hoi,

  ik weeg momenteel 53kg en ik ben 1.73 en 18jaar oud.

  ik vind dit zelf niet prettig en ik probeer al lang wat aantekomen, ik ben altijd smal/mager geweest. ik woog 4/5 maanden geleden 58 kilo, en nu ben ik weer terug bij af... ik eet redelijk veel en niet altijd even gezond dus ik snap sowiezo niet waarom ik niet aankom, mijn familie leden wegen ook allemaal meer.

  verder gebruik ik sertraline (antidepressiva) ik had altijd al moeite met aankomen maar misschien dat ik door die medicijnen ook afval?

  het zou kunnen dat ik dan misschien een snelle schildklier heb, maar ik baal hier echt van en ik eet al een grote hoeveelheden en ik krijg maar geen resultaat..

  ik vraag het hier omdat ik dit ik hier geen huisarts afspraak voor wil maken.

   

  groetjes!

  Reactie
  #2

  Toch denk ik dat het goed is om een afspraak bij de huisarts te maken en bloedonderzoek te laten doen

  Reactie
  #3

  Belangrijk voor een gezond gewicht is om te zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Bij dunne mensen van het type 'kan maar blijven eten' werken de snelle koolhydraten anders dan bij mensen met een hoger gewicht. Als je zorgt voor een stabiele bloedsuikerspiegel is dat ook beter voor de aanmaak van allerlei hormonen en neurotransmitters. Overigens zorgen medicijnen voor verlies aan vitaminen en mineralen en zorgen antidepressiva voor een verminderde aanmaak van melatonine.

  Reactie
Reageer op: ondergewicht/ afgevallen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief