broertje wilt afvallen

  • #1

    Hallo,

    Mijn (half)broertje van 9 vertelde mij vandaag dat hij gaat afvallen. Dit lijkt mij geen verstandig idee, het is alleen niet mijn taak om daar iets over te zeggen. Mijn broertje heeft hierbij nadrukkelijk verteld dat papa dit niet mag weten, omdat hij dit sterk afkeurt. Mijn vader en zijn moeder hebben al een lastige band en wil hier mijzelf hiermee ook niet verder mee bemoeien.

    Mijn broertje weegt nu ongeveer 40 kg en is lang voor zijn leeftijd. Hij heeft een normaal postuur en de voorspellingen zeggen dat hij bijna 2 meter wordt.

     

    Mijn 2<sup>e</sup> broertje (met nog een andere moeder) van 14 slikt afvalpillen. Hij was 13 toen hij begon met deze pillen. Hij had een wat gezet postuur maar niks ernstigs. Dit kan natuurlijk mijn kleine broertje een beeld gegeven hebben. Het grote verschil (de pillen keur ik ook niet goed) is dat mijn kleine broertje een stuk jonger is en alles behalve een gezet postuur heeft.

    Heeft iemand tips over hoe ik dit moet aan pakken zonder dat ik verzeilt raak in de al lastige band tussen mijn vader en mijn broertje's moeder.

    Reageer
    #2

    Dat is een lastige situatie. Maar eigenlijk zou je het met je vader moeten bespreken

    Reageer
Reageer op: broertje wilt afvallen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief