Obesitas

  • #1

    mijn dochter is net 15 geworden en ze weegt 99,3 kilo en is ongeveer 1,89/1,70

    hoe kan ze heel snel afvallen

    het is ook voor der eigen gemak

    Reageer
    #2

    Het beste is om naar een dietiste te gaan

    Reageer
    #3

    Heel snel lichaamsvet kwijt raken is een utopie.
    Ze zal drastisch van levensstyle moeten veranderen en een diëtiste kan daarbij helpen.

    Reageer
    #4

    Belangrijk is om te zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, waardoor je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Een los koekje, fruit etc geeft pieken in je bloedsuikerspiegel en daardoor verstoring van de insulinehuishouding. Als ouders ook geen rommel in huis halen. Ook zorgen voor een goede verstandhouding met elkaar, dat kan snoepneigingen helpen verminderen. Vaak speelt er namelijk een emotionele honger.

    Daarnaast kunnen diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren helpen de bloedsuikerspiegel stabiel te houden en de insulinegevoeligheid helpen te verbeteren. Onder andere magnesium, zink, chroom, vitamine B en D, omega 3.

    Ook zorgen voor voldoende lichaamsbeweging. Dat kan ook samen en ook het goede voorbeeld nemen, door niet alles met de auto te doen. En eens samen een boswandeling maken. Lichaamsbeweging vóór het ontbijt stimuleert de vetverbranding. Tv-kijken limiteren. Beter ook samen dingen doen dan dat kastje aanzetten.

    Reageer
Reageer op: Obesitas


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief