dieetmiddelen(gevolgen pil)

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Hallo,
  Ik was een tijd van plan om medicijnen pillen gebruiken om aftevallen, omdat ik al jaren probeer om aftevallen en het me steeds maar niet lukt en me motivatie ook daalt. ik vroeg me af of laxeerthee, goeiestoelgang thee ook gevolgen heeft van me pil? want met laxeerpillen heb ik toch de kans om zwanger te raken.

  Reactie
  #2

  Ja dat heeft gevolgen voor de pil is heel erg slecht voor je darmen. afvallen doe je door een dieet te volgen en je daaraan te houden en dagelijks 1 uurtje te sporten. Drink minimaal 1,5 tot 2 liter water per dag. Als dat geen resultaten geeft, ga dan naar de huisarts en vraag een verwijzing voor een diƫtiste.

  Reactie
  #3

  Om af te vallen beter zorgen voor complexe koolhydraten, voldoende eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Allerlei vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren helpen je bloedsuikerspiegel stabiel te houden en de insulinegevoeligheid te verbeteren.
  Gebruik van de pil bevordert een toestand van oestrogeendominantie en hij berooft je lichaam van allerlei vitaminen en mineralen. Daardoor kom je eerder aan dan dat je afvalt.

  Reactie
Reageer op: dieetmiddelen(gevolgen pil)
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief