dieetmiddelen(gevolgen pil)

  • #1

    Hallo,
    Ik was een tijd van plan om medicijnen pillen gebruiken om aftevallen, omdat ik al jaren probeer om aftevallen en het me steeds maar niet lukt en me motivatie ook daalt. ik vroeg me af of laxeerthee, goeiestoelgang thee ook gevolgen heeft van me pil? want met laxeerpillen heb ik toch de kans om zwanger te raken.

    Reageer
    #2

    Ja dat heeft gevolgen voor de pil is heel erg slecht voor je darmen. afvallen doe je door een dieet te volgen en je daaraan te houden en dagelijks 1 uurtje te sporten. Drink minimaal 1,5 tot 2 liter water per dag. Als dat geen resultaten geeft, ga dan naar de huisarts en vraag een verwijzing voor een diëtiste.

    Reageer
    #3

    Om af te vallen beter zorgen voor complexe koolhydraten, voldoende eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Allerlei vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren helpen je bloedsuikerspiegel stabiel te houden en de insulinegevoeligheid te verbeteren.
    Gebruik van de pil bevordert een toestand van oestrogeendominantie en hij berooft je lichaam van allerlei vitaminen en mineralen. Daardoor kom je eerder aan dan dat je afvalt.

    Reageer
Reageer op: dieetmiddelen(gevolgen pil)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief