Dikke billen (boven benen)

  • #1

    Hallo,
    Ik ben een meisje van 14 jaar weeg 56kg en ben 1m63 groot.
    Ik sport 4u per week (atletiek)
    Ik vind mezelf echt te dik... men buik, armen, gezicht geen probleem.
    Maar mijn benen!! Ik vind mijn bovenbenen echt te dik ik durf geen broeken/shorts meer te dragen. Maar ams ik er over praat met men ouders zeggen ze dat ik helemaal niet dik ben aan mijn benen "het zijn spieren" zeggen ze dan... ook als ik er met andere over praat zeggen ze dat ik me echt niet hoef te schamen voor men benen. Ik loop ieder ochtend ook 3 km. Weet iemand hoe ik van die dikke benen af kan komen? En weer broeken durf dragen? XOXO

    Reageer
    #2

    Als ik naar je leeftijd, gewicht en lengte kijk, kan ik me onmogelijk voorstellen dat je te dikke benen hebt. Maar de onzekerheid die je daarover hebt, past wel bij je leeftijd...dat is toch echt een puberteitsprobleem.

    Reageer
    #3

    Ligt er aan of het spieren of vet betreft. Door het sporten kan je spierontwikkeling krijgen. Ligt ook aan de soort sport. Bij korte, explosieve training heb je het misschien wat meer. Wandelen is ook meer ontspannen dan hardlopen. Sowieso ook zorgen voor genoeg ontspanning. Misschien dat iemand op sportgebied je kan adviseren wat te doen.
    Wat je voeding betreft is het wel goed om uitgebalanceerd te eten, voldoende eiwitten, gezonde vetten en voldoende vezels. Snelle suikers, vooral geraffineerde suikers zorgen voor vetopslag. En beter ook volwaardige producten eten als zilvervliesrijst en bruine macaroni in plaats van witmeelproducten.

    Reageer
Reageer op: Dikke billen (boven benen)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief