forskolin

  • #1

    Beste

    Ik heb een vraag.Ik gebruik al jaren metoprolol 75 mg.Nu heb ik goede verhalen van forskolin en detox plus gehoord mag ik dat gewoon gebruiken met deze medicijnen?

    Reageer
    #2

    Als je metropolol voor bloeddruk gerelateerde klachten neemt, kun je dit soort afslankmiddelen beter niet gebruiken.

    Afvallen doe je met een goed dieet en sporten.

    Reageer
    #3

    Als je hoge bloeddruk hebt en overgewicht kan het slim zijn om ook wat aan de oorzaken te doen. Zo eten we in het westen vaak teveel koolhydraten, vooral geraffineerde suikers. Dit zorgt voor schommelingen in de bloedsuikerspiegel, wat weer kan zorgen voor vele klachten, waaronder hoge bloeddruk en insulineresistentie. Bij insulineresistentie kan leiden tot meer vetopslag. Een  pilletje, zoals een afslankmiddel pakt het eigenlijke probleem niet aan. Dan kan het zaak zijn om extra goed voor je voeding te zorgen, bij elk eetmoment ook wat eiwitten, gezonde vetten en voldoende vezels te eten. dit zorgt voor een langzamere opname van de suikers. Ook zorgen voor voeding die je lichaam aankan. Zo kan tyraminerijke voeding, zoals kaas, eieren en zuurkool de bloeddruk opstuwen.

    Bij hart- en vaatziekten maar ook in het algemeen zijn allerlei voedingsstoffen nodig, zoals magnesium, vitamine B en omega 3. Misschien goed om je daar ook in te verdiepen. Niet in plaats van medische hulp of medicijnen maar het kan de  noodzaak van medicatie verminderen.

    Wat ik van Forskolin zo zie op internet is het geen middel dat de bloeddruk opjaagt maar of dat betekent dat het geen kwaad kan zou ik niet weten. Ik zie ook dat het de afgifte van maagsappen bevordert. Dat kan op zich ook op andere manieren, onder andere door de juiste supplementen.

    Reageer
Reageer op: forskolin


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief