Te dik en kleine penis

 • #1

  Hallo ik ben net 2 weekjes 18 en heb al ook een relatie ik heb al sinds klein te dik en heb een penis lengte van 4-5cm in slappe stand en 8-9cm in erectie ik ben bang als ik met mijn vriendin vrij dat ze niks voelt ik ben zelf in overgewicht boven de 130kg kan het daar aan liggen mijn ballen zijn wel wat groter ik hoop dat ik het goed heb kunnen uitleggen en dat ik een antwoord krijg

   

  Groetjes .T

  Reactie
  #2

  Ik snap het niet helemaal namelijk

  Reactie
  #3

  Overgewicht kan dat zeker wel veroorzaken. Een deel van je penis verdwijnt namelijk in het vetkussen op je schaambeen net boven de penis.

  Reactie
  #4

  Maar los daarvan is je gewicht dus wel een ernstig gezondheidsrisico. Daar zou je dan toch echt wat aan moeten doen

  Reactie
  #5

  Dank voor uw reacties zou mijn penis nog kunnen groeien als ik afval want heb op een Amerikaanse site gelezen dat elke 30 pond je 1 cm in slappe toestand geeft klopt dit ?

  Reactie
  #6

  Dat klopt inderdaad

  Reactie
  #7

  ja daar ben ik blij om ik ga zeker beginnen met afvallen maar is overgewicht de enige probleem dat de penis klein is en wat is de minimale lengte om kinderen te krijgen wij zijn al jaartje samen en willen dat graag ik durf het mijn vriendin niet te vertellen dat ik een 8cm heb en of dat wel echt genoeg is weet ik niet en of ze het voelt ??!?

  Reactie
  #8

  Alles tussen 11 en 19 cm in erectie bij volwassen mannen is normaal. Maar ook met 8-9 cm kun je echt wel goede seks hebben

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Is dat een micro penis wat ik heb?

  Reactie
  #10

  Nee, dat is geen micropenis

  Reactie
  #11

  Eigenlijk is alles normaal want iedereen is anders. De ene vrouw heeft cup AAA en een ander cup F.

  Wat je gewicht betreft zou ik me verdiepen in hoe je de insulineresistentie kan omkeren. |Geraffineerde suikers zoveel mogelijk laten staan. Door complexe koolhydraten te combineren met eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, worden de suikers langzamer opgenomen en krijg je minder insulinepieken.   Regelmatig eten maar niet te vaak. Lichaamsbeweging voor het ontbijt zet je vetverbranding aan.

  Verder zou ik wat advies vragen bij gebruik van voedingssupplementen om de insulinegevoeligheid te verbeteren. Zo is zink ook belangrijk voor je hormonen. Als je wat slanker bent, kan je met bepaalde standjes toch genieten. Penis hoeft niet per se diep te gaan. Als je voorin de boel stimuleert kan ook fijn zijn.

  Reactie
  #12

  Als ik mijn huid naar achteren dus dan wordt die langer ongeveer van 4-5 naar 6-7 cm weet ik dan misschien meer?

  Reactie
  #13

  Ik weet niet precies wat je bedoeld.

  Reactie
  #14

  Als ik mijn vet bij de schaam been naar achteren druk wordt die groter bedoel ik

  Reactie
  #15

  Ja dat klopt. Zo kun je het effect van afvallen zien

  Reactie
Reageer op: Te dik en kleine penis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief