6 weken vergrote lymfeklieren en misselijk

  • #1

    hallo,

    Al langer dan 6 weken, heb ik last van zeer grote lymfeklieren in mijn hals. Ik ben ook de hele dag door misselijk, zelfs s avonds. Ik kan niet in een winkel komen, of ergens waar veel mensen zijn omdat ik dan gelijk het gevoel krijg Dat ik moet overgeven.  Bij de dokter zeide ze alleen maar dat het een griepje is..

    weet iemand tips om dit te stoppen, of waar het vandaan komt?

     

    ik hoop snel dat iemand weet hoe je dit stopt

    Reageer
    #2

    ik ben daarbij ook erg kortademig en zweet ik soms erg

    Reageer
    #3

    Ik denk da er dan toch verschillende dingen aan de hand zijn. De lymfeklieren kunnen van een griep zijn.
    Het gevoel dat je moet overgeven als je ergens bent waar veel mensen zijn, is toch iets anders en heeft met de lymfeklieren niets te doen. Ga met de klachten terug naar de huisarts

    Reageer
    #4

    Kan met je hele weerstand te maken hebben. Extra goed zorgen voor je voeding met zo min mogelijk geraffineerde suiker en beter ook zuivel vermijden of zeer spaarzaam gebruiken. Voor je weerstand zijn ook allerlei vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren belangrijk. Onder andere vitamine C en D, lysine, zink en magnesium. Verder is een middel met vlierbes, zoals Sambucol, goed voor je hele weerstand.
    Het is niet zo heel vreemd dat je even wat minder kan hebben als je minder goed in je vel zit. Je staat meer open als je niet zo goed in je vel zit. Dan kan je beter even jezelf in acht nemen. Heb zelf de ervaring dat ik bij gebruik van lysine beter in mijn vel zit, minder snel een koortslip heb en als hooggevoelig persoon ook minder open sta.

    Reageer
Reageer op: 6 weken vergrote lymfeklieren en misselijk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief