Heel groot tepelhof

 • #1

  Hoi Lisa,
  belangrijk is dat je jezelf leert waarderen en dat je een vriend of man hebt die je waardeert om wie je bent en hoe je er uitziet.

  Het gras is altijd groener bij de buren en zo geldt dat ook voor het lichaam. Vrouwen met een kleine tepelhof willen een grote- en andersom.

  Succes ermee!

  Reactie
  #2

  Hoi Lisa,
  belangrijk is dat je jezelf leert waarderen en dat je een vriend of man hebt die je waardeert om wie je bent en hoe je er uitziet.

  Het gras is altijd groener bij de buren en zo geldt dat ook voor het lichaam. Vrouwen met een kleine tepelhof willen een grote- en andersom.

  Succes ermee!

  Reactie
  #3

  Dank je wel Steven voor je sympathieke en eerlijke antwoord.

  Emma

  Reactie
  #4

  Ik kijk naar de borsten van vrouwen, en ja, iedere vrouw is verchillend, zo ook de borsten, tis aleen jammer dat vrouwen altijd zo onzeker zijn over zichzelf, ze zouden eens vaker tevreden met zichzelf moeten zijn ! En wat de tepelhof betreft : ik vind n grote / donkere tepelhof mooi ! Een vriendin v mij heeft hele mooie borsten, en ik ben niet allen verliefd op haar, maar zeker ook verliefd op haar borsten / tepels !

  Reactie
  #5

  Vind het juist erg sexy, grote tepels. Ook bij wat kleinere borsten is een groot tepelhof mooi om te zien. Vrouwen met mannentepels vind ik minder aantrekkelijk

  Reactie
  #6

  Hey meidju,
  ik heb dat ook en ik ben er super onzeker over.. ik googelde het en toen kwam ik op deze site. ik ben zo blij om te horen dat ik niet de enige ben. Ik ben pas 16 en ik durf voor niemand mijn bh of bikini top uit te doen. Ik heb cupmaat 75E.

  Reactie
  #7

  ik ook, ik heb precies hetzelfde. Ze bevinden zich ook zo vaak in een 'zachte' toestand waardoor het er zo oma achtig uitziet. maar idd. krijg ook veel (positieve) opmerkingen over mijn borsten, 70D, heb alleen moeite om het te waarderen als ik topless voor de spiegel sta.
  ik ben al 25 maar nog steeds doe ik liever niet mn bh in het bijzijn van vriendinnen uit (zelfs niet mn moeder of zus)

  Reactie
  #8

  Ikzelf heb 75E en heb zeer grote tepels. Ik vind dit vrij irritant en het maakt me zeer onzeker.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Mijn vriendin heeft ook een groot tepelhof ik vind het echt heel mooi ook op kleinere borsten een groot tepelhof is vrouwlijk vind ik dus maak je er niet druk om

  Reactie
  #10

  Heb ik ook hoor.... Pff

  Reactie
  #11

  ik vind dat alvast heerlijk en verleidelijk

  Reactie
  #12

  Mensen wees tevreden met wat je hebt,wat moet je anders.Heb je last van behoorlijke zware borsten,dan is er een probleem maar voor de rest.Heb je b.v.erge lange tepels,dan is dit goed te zien in je kleding en dat lijkt me ook niet zo leuk,maar een groot tepelhof zou ik graag willen hebben.Ik heb dit ook gehad en was erg trots op m,n borsten maar sinds ik twee keer borstkanker heb gehad in beide borsten zijn mijn mooie tepelhofs verdwenen door de vele bestralingen.Dus waar hebben jullie het over.Wees blij met je borsten,ongeacht groot of klein,groot tepelhof of klein tepelhof.Denk hier maar eens over na en daarbij zijn er nog vele andere dingen die belangrijker zijn,ja?

  Reactie
  #13

  Haaai, ook ik googelde of het raar was een grote tepelhof te hebben, ik ben zelf 15 en maak me hier heel erge zorgen over. Ik heb voor mijn gevoel hele grote tepelhoven en ben bang dat mensen dat lelijk vinden. Ik zou er ook echt niet aan moeten denken om seks te hebben, want ik wil echt aan niemand mijn borsten laten zien.

  Reactie
  #14

  Ik heb voor mijn gevoel hele grote tepelhoven

  Ieder mens is natuurlijk anders. Bovendien ben je pas 15 jaar en heb je nog een aantal jaren om je verder te ontwikkelen. De vraag is dan ook nog of je tepelhoven echt zo heel groot zijn als jij denkt. Leer je lichaam te accepteren zoals het is. Geen jongen/man zal je hierop afwijzen.

  Reactie
  #15

  Zoveel mannen vinden een groot tepelhof sexy en vrouwelijk en de vrouwen zelf maken zich er zorgen over. Waar is dit toch altijd voor nodig?

  Reactie
Reageer op: Heel groot tepelhof
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief