pijnlijke borsten

Online ZorgZus
  • #1

    De laatste paar weken heb ik pijnlijke borsten,links meer dan rechts.Nu moet ik er wel bij zeggen,dat ik aan beide borsten geopereerd ben(kanker)maar gelukkig borstbesparend.Omdat ik aan een borst neuropathische klachten heb overgehouden,slik ik hiervoor oxicodon en dat gaat prima.Toch heb ik nu pijn,zelfs als ik in bed op m,n zij lig.Ik kan de pijn niet goed omschrijven,maar het is een rotgevoel.Ook de littekens zijn gevoelig,iets,wat ik eerder niet had.Weet iemand waar dit pijngevoel vandaan kan komen?Ik maak me best wel een beetje zorgen,maar wil niet gelijk naar een dokter rennen.Wie-o-wie!

    Reageer
    #2

    Het is natuurlijk moeilijk om zo te zeggen waar je pijnklachten vandaan komen. Maar je maakt je zorgen en dat lijkt me wel logisch. In alle gevallen geldt:
    zijn er veranderingen, klachten en maak je je zorgen neem dat contact op met de arts. Blijf er niet mee rond lopen.

    Reageer
    #3

    hallo Tandor.Ik zeg dan wel dat ik niet zo gauw naar een dokter ren,maar eigenlijk DURF ik niet.Toen ik de eerste keer hoorde dat ik kanker had vond ik het niet zo heel erg,omdat ik altijd rekening had gehouden,dat ik het ooit zou krijgen.Mijn beide ouders zijn op hele jonge leeftijd overleden aan kanker en verder komt het in onze fam. veel voor.De tweede keer schrok ik wel een beetje maar nu vind ik het doodeng.Ik weet niet,wat ik nu ga doen.Bedankt voor je antwoord,je hoort nog wel van me.

    Reageer
    #4

    Ik snap dat wel hoor. Maar er hoeft niets ernstigs aan de hand te zijn. Misschien moet de dosis van de pijnstiller wat hoger of heb je last van weersinvloeden. Dat kan ook wat klachten aan littekens geven. Als je naar de dokter gaat krijg je daar in ieder geval zekerheid over en hoef je je verder geen zorgen te maken. Je ongerustheid gaat dan ook weg. Laat maar even weten wat je gaat doen, of als je bent geweest.

    Reageer
    #5

    Oke Tandor,ik zal je laten weten wat ik ga doen.Allereerst moet ik het hierover met m,n man hebben want hij weet dit niet.Ik vertel hem niet over mijn pijn omdat ik hem niet ongerust wil maken,ik kan het nog steeds voor me houden.Hij heeft al genoeg meegemaakt en ik gun hem nu een rustig leventje.Ik weet,dat ik dom bezig ben maar momenteel kan en durf ik niet anders Ik zal dit weekend goed nadenken.Dank!

    Reageer
    #6

    Dit hele weekend in tweestrijd gestaan maar ik denk,dat ik nog maar even afwacht.Mocht het nog erger worden,ga ik beslist naar de arts.Dag Tandor,dank voor je reaktie.

    Reageer
Reageer op: pijnlijke borsten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief