gezwollen tepel

Online ZorgZus
  • #1

    ik heb dit sinds een paar maanden, ik dacht dat het was door op mijn rechterkant te slapen maar dit heb ik nu gisterenavond ook gezien.
    mijn rechtertepel is dan gezwollen en dus dikker dan mijn andere. pijn doet het niet, maar heel af en toe heb ik wel pijnscheuten in mijn rechterborst.
    ik heb 2 kindjes en van alle 2 heb ik borstvoeding gegeven, maar zou dat er x mee te maken hebben?
    ik vraag mij eigenlijk af of het kwaad kan.

    Reageer
    #2

    Ik had toevallig laatst een opgezette, warme, dikkere linkertepel. Toen ik er voorzichtig in kneep, spoot er een soort geelachtig pus uit, echt heel ranzig. Ik schrok me dood, maar heb net zo lang geknepen tot er niets meer uitkwam. Het was eerst hard en gelig en daarna zachter en wit van kleur. Het kwam overduidelijk uit een melkkanaaltje, maar de laatste keer dat ik borstvoeding heb gegeven is bijna 12 jaar geleden. Ik heb zelf geen idee wat het is geweest, alleen dat ik er nu van af ben en de tepel weer een normale vorm heeft. Mocht het nou weer gebeuren, dan ga ik even naar de huisarts...

    Reageer
    #3

    Hai, houd het even in de gaten. Het kan hormonaal zijn maar ik ben geen dokter. Als de tepel nou erg warm/heet aanvoelt en je krijgt er verhoging of koorts bij, ga dan even naar je huisarts. Houd je ons op de hoogte?

    Groetjes
    Emma

    Reageer
    #4

    ik zal het zeker in de gaten houden, en ik heb er ook al op geduwd maar er komt nx uit. en ik heb het ook niet constant, tis zo maar af en toe en ik voel het ook niet, dus ik moet het eigenlijk zelf zien voor ik het weet of het weer zo is.

    Reageer
Reageer op: gezwollen tepel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief