Gevoelige tepel

Online ZorgZus
 • #1

  Goeiedag,

  ik heb paar maanden geleden een echo gehad van mijn borst. Omdat linker borst altijd gevoelig was. Met aanraking, of als ik er op ging liggen etc. Nou er kwam gelukkig niks ernstigs uit. Ze zagen alleen wel op de echo meer weefsels en of een andere woord waar ik nu niet op kom, ......weefsel die wat iritatie en wat gevoellig kan zijn zei de arts. Maar nu voel ik ook dat de tepel pijnlijk is van linker kant en dat de tepel ietsje dikker is. Kan dit kwaad en een verachijnsel zijn van iets?

  alvast bedankt

  Reageer
  #2

  Ik zou het zo niet kunnen zeggen. Ga terug naar de huisarts

  Reageer
  #3

  kan het zijn dat er toen niks te zien was op de echo dus netjes uitzag maar nu wel ?
  ik weet alleen niet of ik me zorgen moet maken. Ik voel niks geks. Zoals altijd is linker kant wat bobbeliger dan rechter kant maar dat komt dus dat daar meer weefsel in zit.

  Reageer
  #4

  Ik kan er zo helaas geen antwoord geven

  Reageer
  #5

  Zal ik het even anders vragen, omdat ik  ongv 2 maanden geleden met de zelfde klachten naar de huisarts ben gegaan en ik door verwezen ben naar ziekenhuis voor echo, en de arts gelukkig niks raars zag op de echo. Alleen zei ze wel dat ze ......weefsels zag en dat dat gevoelig kan zijn. Maar nu is mijn vraag eigenlijk kan het nu wel wat anders zijn binnen deze tijd? Omdat me tepel zo gevoelig is maar met voelen voel ik niks raars geen knobbel ofzo. Ben wel zwanger, 18 weken. Graag een duidelijke antwoord want ik zit er nu de hele dag er aan. Ik wil best morgen bellen naar me huisarts maar helaas gaat dat ook niet meer zo makkelijk ivm corona. heel graag !
  is het zo van zoalang je geen knobbel voel dan hoef je je ook geen zorgen te maken, of maakt dat niet uit. Ookal voel je geen knobbel kan een gevoeligheid ook een betekenis hebben van een borstkanker? Of gevoelige tepel?

  Reageer
  #6

  Ik denk niet dat het iets anders zal zijn en je krijgt in 2 maanden tijd niet ineens borstkanker

  Reageer
  #7

  Oke dank je wel !

  heb ik nog even een laatste vraag. Is het zo dat als je een knobbel voelt en dat je dan zorgen moet maken, en zolang je geen knobbel voelt maar pijn of gevoeligheid dat je dan niet zorgen hoeft te maken. Is knobbel echt het eerste teken van een alarm?

  Reageer
  #8

  Niet perse. Het kan een klier zijn die je voelt. Maar, bij afwijkingen is het wel altijd goed om naar de huisarts te gaan

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  En gevoeligheid of pijn? Kan dat wat betekenen om zorgen te maken?
  dit is echt mijn laaste vraag 🙂

  Reageer
  #10

  Als je borstkanker bedoeld, niet dus

  Reageer
Reageer op: Gevoelige tepel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief