Spul tepel

Online ZorgZus
  • #1

    Ik geef al geruime tijd borstvoeding, ik ben het nu een soort van aan het afbouwen. Soms zit er een dag tussen. Mijn dochter wilde drinken maar ineens had ze iets in haar mondje, iets wittigs wat ook iets viezig rook. Ik zag vervolgens niks aan mijn tepel, ook niet aan mijn hemd. Nu ben ik bang dat het dus van mijn tepel kwam.. En dus bang voor borstkanker. Mijn hemd was ook niet vochtig of vies, dus ik weet niet of het dus van mijn tepel was of dat ze het überhaupt al in haar mond had. Moet ik me hier zorgen over maken?

    Reageer
    #2

    Ik kan het zo helaas ook niet zeggen maar om nou meteen aan borstkanker te denken is wel wat overdreven.

    Reageer
    #3

    Als ik het nou niet meer zie of het niet meer terugkomt, kan ik het dan loslaten? Of moet ik hier meteen een afspraak voor maken?

    Reageer
    #4

    Daar hoef je dan geen afspraak voor te maken. Misschien kwam het door een boertje dat ze dus wat opgegeven heeft

    Reageer
    #5

    Okee. Dus op dit moment even in de gaten houden? Het was wat kleverig/plakkerig. Ik heb het nog nooit eerder gezien, het was geen vochtig iets. Maar echt plakkerig. Het rook ook echt een beetje vies. Het was wit en daarna na opdrogen wat doorzichtig, heel gek.

    Reageer
    #6

    Gewoon even aankijken

    Reageer
Reageer op: Spul tepel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief