Iets voelen

Online ZorgZus
  • #1

    Goedeavond,

    Ik wil graag wat vragen,
    Net bij het voelen na kijken van mijn borsten voelde ik iets wat ik niet bij me andere borst voelde. Wel is bekend dat mijn linker borst anders aanvoelt dan rechter en meer borstweefsels heeft bleek uit de echo van 2 jaar terug. Wat ik voel is geen knobbel maar voelt net als een ader maar dan hard en net alsof het vast zit heel appart. Mijn vraag is alles wat je voelt wat anders aanvoelt een verdenking of gaat het echt alleen om een rond achtige knobbel? Ik heb een foto gemaakt hoe ik hem voel wat ik bedoel. Op deze manier kan k dat voelen het is dus niet iets ronds dat ik van boven met het rondjes draaien kan voelen. Hopelijk is het beetje duidelijk en kan ik een antw krijgen.
    Alvast bedankt voor uw moeite

    Reageer
    #2

    Als je denkt iets te voelen, dan is dat een reden om naar de huisarts te gaan en dat te laten controleren.
    Een echo van twee jaar geleden zegt daar niet alles over en via een foto op een forum kun je daar al helemaal niks over zeggen.

    Reageer
Reageer op: Iets voelen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief