Veel voelen

 • #1

  Hi,

  Ik ben sinds vorige week voor het eerst begonnen met mijn zaadballen controleren. Wegens lichte hypochondrie ben ik dit per ongeluk als een gek gaan doen de afgelopen week. Betrapte mezelf erop dat ik elke dag wel 20x voelde ofzo. Bij de allereerste keren merkte ik niks, gladde zaadbal, geen verhardingen etc. Nu na al die dagen is mijn rechterzaadbal wat harder en heb ik wat klachten zoals buikpijn en rugpijn. Mijn vraag: kun je die klachten ook krijgen door het zelf teveel voelen, waardoor ze gevoelig worden of iets in die richting? Of hoor je daar geen buikpijn en rugpijn van te krijgen? Heb echt het idee dat ik de klachten zelf heb veroorzaakt..

  Reageer
  #2

  Dat zijn dan klachten die je helaas zelf hebt veroorzaakt. Blijf er vanaf.

  Reageer
  #3

  Oke, duidelijk! Even voor mij als leek; wat voor klachten kan je hiermee bij jezelf veroorzaken? Ik neem bijvoorbeeld aan dat je geen zaadbalkanker kunt veroorzaken als je niet al had, puur door teveel voelen en friemelen right?

  Reageer
  #4

  Nee geen kanker uiteraard.
  Maar wel irritatie zwelling en een ontsteking zou ook nog kunnen

  Reageer
  #5

  Oke en die kunnen dus leiden tot klachten zoals steekjes in mijn buik en rug? Want voorheen had ik dat dus nooit en niet geheel ontoevallig nu dus wel door helaas dom heel lang voelen, knijpen etc.

  Reageer
  #6

  Ja dat kan

  Reageer
Reageer op: Veel voelen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief