Soms hard soms zacht

 • #1

  Hallo,

  Ik let nu sinds een aantal maanden op mijn ballen door een nieuwsbericht van iemand met zaadbalkanker. Zelf ben ik 29 jaar. Sochtends in de douche voelt mijn rechterzaadbal veel harder en groter dan normaal maar het grootste gedeelte van de dag is die gewoon zacht, kleiner en glad. Is dit een normaal verschijnsel? Ik heb zelf geen referentiekader omdat ik er m’n hele leven niet op heb gelet, pas sinds een aantal maanden. Verder nergens last van, heb alleen nu het gevoel dat ik door het vele voelen (bijna verslavend) last van m’n onderrug heb. Kan dat daardoor komen?

  Reageer
  #2

  Dat is een normaal verschijnsel. Of je daar last van je onderrug van hebt, kan ik zo helaas ook niet zeggen

  Reageer
  #3

  Ok dankje! Hoe komt het dan dat het op een dag kan verschillen wat de grootte en hardheid is?

  Reageer
  #4

  Kan ik zo niet zeggen. Wellicht door temperatuurswisseling. Als je er ongerust over bent, ga er dan mee naar de huisarts

  Reageer
  #5

  wat betreft de rugpijn (en overigens ook soms buikpijn), ik ben helaas al een aantal maanden, meerdere keren per dag best obsessief aan mijn ballen gaan voelen, bijbal indrukken etc. Kunnen de klachten rugpijn en onderrugpijn hier door komen? Dus dat ik dit zelf veroorzaakt heb. Of hoort zoveel voelen en indrukken niet tot deze genoemde klachten te leiden?

  Reageer
  #6

  dat is niet onmogelijk

  Reageer
Reageer op: Soms hard soms zacht
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief