Borsten enorm geïrriteerd

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi,
    Ik heb sedert enkele maanden frequent gezwollen klieren en verdikte strengetjes in mijn borsten, wat ik voorheen nooit had.
    Er is reeds twee keer een echo genomen inmiddels, waar telkens niets op te zien was.
    Dus ik heb het uit mijn hoofd proberen zetten, maar ik blijf er echt niet gerust in..
    Rechtse borst staat onderaan volledig vol met eczeem oid, en 's nachts word ik regelmatig wakker van pijnlijke steken in mijn linker borst en/of op het borstbeen, die linkse borst had ik ook altijd een ingetrokken tepel, die dat nu niet meer is.
    Liefst zou ik dus gewoon een mammografie laten doen, maar omdat ik maar 25 ben, hebben ze telkens die echo gedaan.
    Bh's kan ik niet dragen door rugletsel, dus daar kan de boel al niet van geïrriteerd zijn.
    Met mijn huisarts heb ik overigens echt geen goede verstandhouding, dus die wil ik liever niet nog eens een bezoek brengen.

    Probeer ik het te laten rusten, aangezien die echo's niets lieten zien, of sta ik op mn strepen om een mammografie te vragen?

    Reageer
    #2

    Dat zul je dan toch met je huisarts moeten bespreken want die moet je dan verwijzen. Overigens is het wel zo dat een echo een heel goede indicatie geeft over eventuele afwijkingen

    Reageer
    #3

    Weet niet of je de pil gebruikt want die kan klachten geven. En complementair genezer zou naar het hele plaatje kunnen kijken, zoals ontregelde hormonen. Bij aanhoudende klachten natuurljk wel naar je huisarts.

    Reageer
Reageer op: Borsten enorm geïrriteerd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief