13 jaar nog helemaal plat

 • #1

  Hoii ik ben 13 jaar bijna 14 en ik ben nog helemaal plat maar een half jaar geleden had ik pijn in beide borstjes en zaten er ook al 2 bobbeltjes maar opeens deed die ander niet meer pijn en was het weer helemaal plat geworden nu doet ééntje weer pijn en is iets groter maar die ander is helemaal plat en doet geen pijn dit heb ik nu al 3 of 4 maanden zo wat moet ik doen blijf ik voor altijd plat?

  Reactie
  #2

  Hey,

  Sommige meisjes zijn gewoon wat later, dat is normaal. Ben je al wel ongesteld? Want dat wil ook nog wel mee spelen, dat als je menstruatie wat later is, je ontwikkeling verder ook wat later begint. Maar dat is op jou leeftijd zeker nog geen probleem hoor!

  En ben je misschien verder ook heel slank gebouwd? Ik ben dat wel en bij mij begonnen ze ook pas rond mn 15e, 16e te groeien terwijl vriendinnen al veel eerder vollere borsten en heupen kregen.

  Niet te veel over piekeren,je bent nog jong! En als je je er wel echt ongerust over voelt,kun je altijd even bij je huisarts langs gaan om te vragen of die vindt dat je ontwikkeling normaal is of niet.

  Groetjes Suzan

  Reactie
  #3

  Ja ik en best slank maar ben nog niet ongesteld heb al wel afscheiding maarja

  Reactie
  #4

  Dan hoef je je geen zorgen te maken, waarschijnlijk als je menstruatie begint te komen,zullen je borsten ook meer ontwikkelen.

  Sommige meiden beginnen gewoon wat eerder, andere wat later

  Reactie
  #5

  Okee bedanktt

  Reactie
Reageer op: 13 jaar nog helemaal plat
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief