moedervlek op borst

 • #1

  hoi hoi, ik let normaal nooit gesproken op moedervlekken omdat ik er best wel veel heb. Nu zag ik vandaag bij mijn borsten (best een flinke boezem cup H) dat ik een moedervlek heb, maar heb daar wel veel lichte alleen deze lijkt me zo anders. Anthans dat denk ik omdat ik er dus nooit op let. Ik heb natuurlijk gegoogled en kom gauw al op melanoom. Nu klinkt het gek maar ik weet dus echt niet of ik deze moedervlek al had of niet. Ik lijk me vaag te herinneren dat ik m dus wel ooit zag maar dat is echt een vlaag. Nu lees ik dat melanomen gepaard gaan met asymmetrische vlekken enz kan iemand kijken of dit wel zo is?

   

  Reactie
  #2

  Het lijkt op een gewone moedervlek

  Reactie
  #3

  Hallo John ja dat klopt, vindt u hem er zelf symmetrisch uitzien?

  Ik heb overgings afgelopen maandag wel in de hete zon gezeten en had een dun shirtje aan. Zou hij daardoor groter of donkerder kunnen worden? Ik weet namelijk dat kleding niet uv bescherming biedt, een dun shirtje al helemaal niet

  Reactie
  #4

  Ik kan er in ieder geval niets bijzonders aan zien

  Reactie
  #5

  Ik heb ook zo'n soort moedervlek op mijn zij zitten, de huisarts vertelde toen dat het er normaal uitziet. Wel oppassen wanneer het groter wordt of van vorm en kleur veranderd. Dan zeker naar de huisarts voor meer zekerheid zou ik zeggen.

  Reactie
Reageer op: moedervlek op borst
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief