Cyste in borst

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo

    vorige week voelde ik een verdikking in mijn linker borst. In paniek naar de gyne gebeld en ik mocht gelukkig de dag nadien al gaan. Die heeft toen gevoeld en een echo gemaakt. Bleek een cyste te zijn zei ze. Ik moet me geen zorgen maken zegt ze en die kan gewoon blijven zitten. Als ik wil kunnen ze er wel het vocht uithalen als ik er last of pijn van heb maar volgens haar niet nodig. Ik moet wel nog een mammografie laten doen maar ze zei uitdrukkelijk nog eens relax er is niets aan de hand is gewoon een cyste.

    Kan een echo hier uitsluitsel over geven of moet ik me toch nog zorgen maken? Mammografie is pas 13/5.

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Hallo, ik heb in het verleden, ook 2 keer een cyste in mn borst gehad, de eerste keer heb ze hem, met een naald leeggezogen, en was ik er vanaf. Paar jaar later, weer een keer gehad, toen weer een cyste, na mammo en echo, is toen niet leeggezogen,  maar vanzelf weer weggegaan. Hier heb ik een spijt van gehad, ik bleef er maar aan voelen, slecht v je gemoedsrust.  Dus als het kan, zo snel mogelijk leeg laten zuigen, hoop dat je hier wat aan heb.

    Reageer
    #3

    Op een echo is een cyste wel te herkennen.

    Reageer
    #4

    djw voor jullie snelle reacties

    ik begon exht te twijfelen omdat ik nog die mammografie moet laten doen. Was alweer in paniek...

    Reageer
Reageer op: Cyste in borst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief