Kan het kwaad?

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi ik heb een vraag..

    Ik heb sinds 1 jaar een hele lieve vriend en alles gaat prima......hij is lang vrijgezel geweest en heeft veel sex op internet gekeken voor hij me kende...soms nog maar vind ik niet erg.    Nu proberen we veel dingen die hij leuk vind uit....en dat gaat goed.....    gisteren bond hij me weer eens vast en meestal komt er dan een zweepje waar hij gewoon zachtjes mee slaat....niks ergs....... maar deze keer kwam hij met extra touw aan en begon dat stevig om mn borsten heen te draaien en trok het hard aan......ik vertrouw hem volledig en vind het ook niet erg als het iets pijn doet maar dit liet hij ongeveer 1.5 uur zitten en ze werden heel erg paars..... echt heel pijn deed het niet....tenzij hij er zachtjes in kneep......hij vond het onwijs leuk....maar ik wil weten of dit kwaad kan hoe lang zoiets maximaal kan of mag duren ivm veiligheid.

    Alvast bedankt voor de reacties

     

     

    Reageer
    #2

    Lijkt me niet gezond. Hij zal het wel leuk vinden en op internet gezien hebben maar jouw gezondheid is toch belangrijker. De ander 100% vertrouwen is ook niet verstandig. Dat hij iets doet dat op  internet staat wil niet zeggen dat het goed is en dan anderhalf uur is heel onverantwoord. Als hij je borsten flink afbindt kan het zijn dat je minder gevoel hebt maar geen pijn voelen zegt niet altijd wat over de ernst. Goed je grenzen aangeven en niet de ander pleasen. En het kan steeds extremer worden.

    Reageer
    #3

    Ik doe dit ook bij mn vrouw maar dan maximaal een half uurtje.....lanher moet je ecjt niet toestaan......spreek bik zulke dingen altijd een stopwoord af waar hij zich aan moet houden!!

    Reageer
Reageer op: Kan het kwaad?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief