'Eczeem' rond tepel?

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb al een tijdje op mijn rechterborst een soort schilferige huid rond mijn tepel. Het jeukt niet, doet geen pijn of wat dan ook. Het begon met een soort gelig schilferige plekje en nu na een tijdje is het wel meer geworden. Ik ging googlen en kwam ook kanker tegen, dat is echt mijn grootste angst.. Is het ernstig? Na het douchen wordt het wat roder maar daarna trekt het meer naar het gele/roze. Wat is dit en  dit ernstig??

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Dat kan een schimmelinfectie zijn. Ga met de klachten naar de huisarts, die kan er dan meteen iets voor voorschrijven.

    Reageer
    #3

    Ringworm bijvoorbeeld? Ik heb dat een keer op mijn onderarm gehad en nu is het na smeren weg. Kan het zijn dat ik met douchen langs mijn arm ben gegaan en dit dus heb besmet? Want het zat eerder op mijn borst dan op mijn arm. Hoef ik me geen zorgen te maken? Ik las op internet over de ziekte van Paget.. Is dat het dus niet??

    Reageer
    #4

    Dat lijkt toch meer op een schimmelinfectie. Ga eerst maar eens naar de huisarts voordat je je van alles in jen hoofd gaat halen wat er niet is

    Reageer
    #5

    Ik maak me nu inderdaad hartstikke gek.. Dus jij denkt niet dat het Paget is? Als ik dat Google dan ziet dat er fel rood uit en dat heb ik niet..

    Reageer
    #6

    Het lijkt er in ieder geval niet op.

    Reageer
Reageer op: 'Eczeem' rond tepel?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief