baby thuis

  • #1

    hallo, ik hoop dat iemand me kan advies geven ik heb een baby van 8 maanden en het lijkt of ik door hem in gevangenies zit heel dag thuis toen ik zwanger van hem was was heel zwangerschap ziek du 9 maanden thuis en daarna is hij op de wereld gekomen en was ik zo blij ik dacht ik kan alles doen nu met mijn babytje dus niet want hij slaapt nog steeds 4 keer per dag en als hij waker dan is de ander kind terug van school en moet hij eten en aandacht ook ik ben heel dag aleen voor hun ik doe niks leuks meer en daarom voeld ik me benouwd en niet gelukkig savonds leegen ze in bed en dan ben ik aleen want ik ben aleen en dan moe en weer naar bed mijn leven is helamaal veranderd mijn vriendinetjes heb ik niet meer door de baby ze hebben allemaal groot kinderen en val ik er uit de groep want ze willen uit en zovort en dat kan ik niet maken zo veel geld heb ik niet om een oppas te regelen mijn sport heb ik gestopt omdat ik geen oppas heb ze hebben aleen smorgens oppas maar dan leegt de baby te slapen ik weet niet meer heeft iemand een advies of loopt iemand met dezelfde probleem? help help.

    Reageer
    #2

    je oudste kindje zit dus op school.
    als je hem wegbrengt heb je toch een paar uur de tijd om iets leuks met de baby te doen 's morgens?
    lekker wandelen, even bij iemand koffie drinken of zoiets, nog even en dan loopt je kindje , samen naar de speeltuin enz.
    's morgens heb je wat meer uren dan 's middags, hij kan toch ook heerlijk in de wagen slapen?
    als je 's middags de oudste naar school hebt gebracht kun je b.v. even met de kleinste boodschappen doen en dan breng je hem naar zijn bed, in die tijd doe je even snel wat in het huishouden.
    als je zorgt dat je af en toe met iemand afspreekt breek je de sleur, het gaat vanzelf steeds makkelijker hoor. gewoon even volhouden.
    succes, en vergeet niet te genieten , want ze zijn zo groot!
    je moet maar denken straks slaapt hij alleen nog 's middags, mijn kleinzoon is nu bijna 2 en slaapt nu al niet meer overdag.

    Reageer
    #3

    hallo bedankt voor u reactie maar het zit heel anders dat u denkt met mijn oudste kun ik dat doen vroeger want hij is 9 jaar maar met de tweede lukt me niet want als ik wil boodschapen doen of wandelen met hem wil hij niet slapen heel weg aan het krijssen of huilen en in de winkel precice dezelde probleem hij wil perse in zijn bed anders niet en als ik toch door gaan dan slaapt hij heel dag niet omdat hij zijn ritme kwijt geraakt is heel gek. de groeten ik hoop meer reacties.

    Reageer
    #4

    je kindje houdt dus van regelmaat en kan niet tegen teveel prikkels.
    sommige kindjes hebben dat, inderdaad lastig, maar er zit niets anders op dat je voorlopig zijn ritme aanhoudt want zoals je gemerkt hebt werkt het anders niet.
    misschien wat meer thuis iets gezelligs afspreken als hij slaapt?
    Sterkte hoor!

    Reageer
Reageer op: baby thuis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief