Waarom geen positieve test?

 • #1

  Hoihoi
  Ik ben voor het laast 26 december ongesteld geweest tot 29e.. volgens mij had ik de 9e een eisprong moeten hebben maar daar ben ik nu niet meer zo zeker van.. we hebben geklust rond de eisprong en als laatst de 14e januari.. ik zou de 23e ongesteld moeten worden maar nog steeds niks.. op die dag had ik wel erge buikpijn de gehele dag.. dagen daarna tot nu toe gevoelige borsten.. lichte buikpijn.. af en toe misselijkheidsvlagen.. witte afscheiding.. hongergevoel.. moet dan ook eten ( eet meer).. en voel me gewoon anders.. kan ik zwanger zijn zonder dat het nog gemeten kan worden of ben ik schijnzwanger?.. of een late innesteling?

  Reactie
  #2

  ik heb een beetje hetzelfde verhaal! Alleen ben ik pas 5 dgn overtijd en geen positieve test helaas.. ik hoop nog even door ... anders naar je arts gaan om bloed te prikken op Hcg?

  Reactie
  #3

  ik heb al een paar dagen krampen in de onderbuik, soms een misselijk gevoel, veel witte afscheiding, hoofdpijn en veel plassen (gisteren 10 keer en vandaag 9 keren) ben bang dat ik schijnzwanger ben maar ik voel me zo anders dan normaal.

  Reactie
  #4

  Goedemiddag!

  ik heb ook een beetje hetzelfde. Ik heb PCOS en ik heb dinsdag 15 januari mijn eisprong gevoeld. Ik zou dus mijn menstruatie op 29 januari moeten krijgen. Deze kwam echter een paar dagen te vroeg. Ik heb dit namelijk voor het eerst meegemaakt. Het begon 1 dag met roze afscheiding en daarna stopte het en de volgende dag werd het iets meer, maar toch anders dan een normale menstruatie. Sinds dien voel ik me heel anders. Misselijk een opgezette harde onderbuik, eerst vreetbuien en sinds kort geen eetlust, duizelig, vermoeid maar tegelijkertijd niet echt door kunnen slapen, ik moet totaal niets van eten hebben en ik blijf het maar warm hebben. Verder heb ik ook bandenpijn het is meer een druk en onverklaarbare spierpijn in mijn bovenbeen en armen nu kan ik pas volgende week donderdag bij de dokter terecht en weet nu echt niet wat ik kan doen. Weet iemand misschien raad?

  Sorry voor mijn lange bericht.

  ps. Ik ben trouwens 27 en ik ben bijna 5 jaar getrouwd en wij hebben een kinderwens, maar helaas PCOS.

  Reactie
Reageer op: Waarom geen positieve test?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief