Knakkende gewrichten baby

 • #1

  Wat kan het zijn.
  De gewrichte van mijn baby van 10 maanden knakken bij elk gewricht, is het ernstig of moet ik mijn niet al te verl zorgen maken Ik kan er niet verl over vinden op het net.

  MVG
  BABY

  Reactie
  #2

  Ga even naar de huisarts, en laat ernaar kijken

  Reactie
  #3

  de kinderarts kon er ook niet veel over zeggen op het consultatie bureau.  Maandag naar de huisarts kijken wat zij te zeggen heeft.  Ik kom hier nog wel op terug  over wat zij denkt dat het zou kunnen zijn. Maak dit voor het eerst mee , mijn andere twee kinderen hebben dit nooit gehad.

  Baby

  Reactie
  #4

  Kan met bepaalde tekorten te maken hebben. Een celzout als natrium chloratum/muriaticum, misschien nog andere celzouten, wordt ingezet bij dit soort klachten. Verder is het zo dat moeders die ooit de pil hebben gebruikt, daardoor tekorten krijgen aan stoffen als zink, vitamine B en magnesium, en die weer doorgeven aan hun kinderen. Zou je moeten uitzoeken wat hij nodig heeft. Laat zelf op alternatief gebied testen wat mijn lichaam nodig heeft. Overigens moet je met eventuele supplementen natuurlijk voorzichtig zijn met doseren bij baby's.

  Reactie
  #5

  Ik ben erg benieuwd hoe het is afgelopen. Hier precies hetzelfde met mijn zoontje van 11 maanden.

  Groetjes

  Reactie
  #6

  Ik ben ook heel benieuwd. Mijn zoontje nu 3 maanden heeft het al vanaf dag 1. Het zijn vooral de knieën, ellebogen schouders en polsen die je hoort. De arts van het concultatiebureau heeft ee naar gekeken en ik ben ook naar de kinderfysiotherapeut geweest. Beide zeggen dat het geen kwaad kan zolang het de heupen niet zijn! Met een jaar moet het over zijn.

  Reactie
  #7

  hier hebben wij ook een zoon die een knak heeft in zijn been. En ook ik kon hier niet veel terug over vinden op internet.

  Gezien dat het eventueel over te korten kunnen zijn ga ik hiermee naar de huisarts.

  Ik zal melden wat daaruit is gekomen.

  Reactie
Reageer op: Knakkende gewrichten baby
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief