Knakkende gewrichten baby

 • #1

  Wat kan het zijn.
  De gewrichte van mijn baby van 10 maanden knakken bij elk gewricht, is het ernstig of moet ik mijn niet al te verl zorgen maken Ik kan er niet verl over vinden op het net.

  MVG
  BABY

  Reactie
  #2

  Ga even naar de huisarts, en laat ernaar kijken

  Reactie
  #3

  de kinderarts kon er ook niet veel over zeggen op het consultatie bureau.  Maandag naar de huisarts kijken wat zij te zeggen heeft.  Ik kom hier nog wel op terug  over wat zij denkt dat het zou kunnen zijn. Maak dit voor het eerst mee , mijn andere twee kinderen hebben dit nooit gehad.

  Baby

  Reactie
  #4

  Kan met bepaalde tekorten te maken hebben. Een celzout als natrium chloratum/muriaticum, misschien nog andere celzouten, wordt ingezet bij dit soort klachten. Verder is het zo dat moeders die ooit de pil hebben gebruikt, daardoor tekorten krijgen aan stoffen als zink, vitamine B en magnesium, en die weer doorgeven aan hun kinderen. Zou je moeten uitzoeken wat hij nodig heeft. Laat zelf op alternatief gebied testen wat mijn lichaam nodig heeft. Overigens moet je met eventuele supplementen natuurlijk voorzichtig zijn met doseren bij baby's.

  Reactie
  #5

  Ik ben erg benieuwd hoe het is afgelopen. Hier precies hetzelfde met mijn zoontje van 11 maanden.

  Groetjes

  Reactie
  #6

  Ik ben ook heel benieuwd. Mijn zoontje nu 3 maanden heeft het al vanaf dag 1. Het zijn vooral de knieën, ellebogen schouders en polsen die je hoort. De arts van het concultatiebureau heeft ee naar gekeken en ik ben ook naar de kinderfysiotherapeut geweest. Beide zeggen dat het geen kwaad kan zolang het de heupen niet zijn! Met een jaar moet het over zijn.

  Reactie
  #7

  hier hebben wij ook een zoon die een knak heeft in zijn been. En ook ik kon hier niet veel terug over vinden op internet.

  Gezien dat het eventueel over te korten kunnen zijn ga ik hiermee naar de huisarts.

  Ik zal melden wat daaruit is gekomen.

  Reactie
  #8

  Ik lees mee. Mijn dochter van 4 maanden heeft het ook knakkende knieën. Het CB en osteopaat hebben hier naar gekeken maar er blijkt niks aan de hand te zijn. Maar ik vind het toch maar vreemd.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  @Alicia, kan te maken hebben met tekorten aan bepaalde voedingsstoffen. Zoals bepaalde celzouten. Realiseer je ook dat langdurig pilgebruik voorafgaande aan het zwanger worden, ook zorgt voor verlies van vitaminen en mineralen. Ook andere medicijnen doen dit en je geeft het door aan je kind.

  Reactie
  #10

  Hier een dochter van 14 maanden met knakjes bij sommige gewrichten (ook heup). Is dit altijd een oorzaak om meteen naar de huisarts te gaan?

  Reactie
  #11

  Ik zou er wel even mee naar de huisarts gaan.

  Reactie
  #12

  @Catootje: Bedankt voor je reactie. Ik heb inderdaad de pil geslikt maar was ongeveer 2 jaar voordat ik zwanger raakte gestopt. Ik zal toch weer naar de huisarts gaan en een bloedonderzoek vragen om iig tekorten uit te sluiten. Ik houd jullie op de hoogte.

  Reactie
  #13

  Is hier bij iemand al meer over bekend? onze baby heeft dut ook!

  Reactie
  #15

  Vandaag is bij ons de ‘babyfysio’ om deze reden geweest. Kon volgens haar absoluut geen kwaad. Onze kinderartsen hebben hier ook niet direct een  antwoord op. 🙂 Hoop dat t vanzelf weer over gaat! Mijn zoontje is nu 6 mnd.

  Reactie
Reageer op: Knakkende gewrichten baby
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief