2 dagen overtijd

  • #1

    Hoi! Ik ben dus nu twee dagen overtijd. Nu is de tweede dag voorbij en ik begin me nu echt zorgen te maken. Ik heb namelijk echt al een week dikke borsten en lichte buikpijn en verwachte daarom ook dat ik precies weer mooi op tijd ongi zou worden. Maar ik ben het nog steeds niet. Ik ben ook super moe, soms lichtelijk misselijk, hoofdpijn. Typische menstruatieklachten die ik heb.

    En nu even in alle eerlijkheid. Mijn vriend is wel even bij me naar binnen geweest zonder condoom. Gewoon omdat we dat even wilden voelen. Daarna heeft hij meteen een condoom om gedaan, dus het lijkt me onwaarschijnlijk dat ik zwanger kan zijn.

    Kan iemand me raad geven? Als ik morgen nog niet ongesteld ben doe ik maandag of dinsdag een test. Ik zou een kindje van harte welkom heten, alleen komt het gewoon niet goed uit en mijn vriend en ik zijn nog maar bijna 7 maanden samen.

    Iemand een idee? Kan het ook iets anders zijn? Ik hoop zo dat het morgen gewoon begint.. heb ook geen lichte bloeding. Alleen maar romig witte afscheiding (gatverderrie sorry voor de details.).

    Reageer
    #2

    Misschien stress of spanningen... Zwangerschap is inderdaad niet erg waarschijnlijk. Wacht gewoon nog een paar dagen af...

    Reageer
    #3

    Bedankt Tandor,

    Het is vandaag zondag en ik ben het nog steeds niet.
    Buikpijn is ook weg! Borsten nog wel wat dik en gevoelig, en hoofdpijn.

    Ik vind het echt een beetje spannend omdat ik wel echt menstruatieklachten kreeg en het voelde echt alsof ik het moest worden. Maar er gebeurd gek genoeg helemaal niks!

    Het is wel zo, dat ik de vorige maand ineens een week eerder ongesteld werd. Kan het zijn dat ik nu misschien weer wel weer in de cyclus daarvoor zit en ik dus misschien nu wel weer volgende week ongesteld word?

    This makes me crazy...

    Reageer
    #4

    Dat is een vraag die ik helaas ook niet kan beantwoorden. Het zou kunnen, je zult het toch even moeten afwachten.

    Reageer
    #5

    Oke, ik wacht rustig af... als ik vrijdag ongesteld moest worden, kan ik dan morgenavond een test doen? Of moet het sochtends? Want morgen heb ik een test en dan wil ik het natuurlijk z.s.m weten.

    Reageer
    #6

    Het beste is, om dat met ochtendurine te doen.

    Reageer
    #7

    Oké, misschien stom. Ik heb zodra ik de test had, de test gedaan. S'avonds. Deze was negatief! Dan is het toch uitgesloten dat ik zwanger ben? Ik ben nog steeds niet ongesteld. Heb nog nooit gehad dat ik een periode heb overgeslagen. Het enige wat nog kan is misschien volgend weekend. Anders zou ik het niet weten... Heb voor de zekerheid nog een paar testjes besteld voor als ik het volgende week nog niet ben.

    Reageer
    #8

    Ik had nog gezegd dat het beter was om dat met ochtendurine te doen. En afhankelijk van de test doe je gebruikt, staat dat ook in de bijsluiter.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: 2 dagen overtijd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief