Help, kan ik toch zwanger zijn?!

  • #1

    Hallo!
    Ik maak me echt reuze zorgen en weet niet wat ik doen moet, vraag jullie om hulp 🙁
    ongeveer 6/7 weken geleden , in mijn 2e pilweek, ben ik 1 pil vergeten te nemen en heb die 15 uur later toch nog ingenomen. Ik heb geen echte seks met mn vriend nog gehad, maar hij is er wel die week 1 keertje minder dan de helft ingegleden, ik heb hem gelijk weg geduwd. 1 week later kreeg ik heel last van mn borsten, hele zware druk op mn buik, héel veel plassen, kleine beetjes. Ik werd zo gestresst dat ik zwanger zou kunnen zijn dat mn moeder zei dat ik dan maar met de pil moest stoppen gelijk. Heb een testje gedaan op de dag dat ik ongesteld moest worden, was negatief. Ik was heel erg opgelucht en 3 dagen later ben ik voor 3 dagen ongesteld geweest ( wel met slijm erbij enzo).
    Ik heb besloten niet door te gaan met de pil ( aangezien ik nog geen seks met 'm heb gehad, omdat het hem ook niet lukte enzo) en ook omdat ik heel veel pijn had ervan, borsten, buik, hoofd enz. De week erna heeft mn vriend 't nog een keer geprobeerd ( met condoom uiteraard) maar 't lukte weer niet , denk door spanning van ons beide?

    Nu ben ik dus gestopt, en over een week moet ik weer ongesteld worden ( van mezelf). Maar sinds gister heb ik weer dezelfde klachten ( ineens veel plassen, rare druk en krampen in mijn buik, zere gespannen borsten). Kunnen deze pijntjes ook samengaan met het stoppen van de pil ( ook al heb ik maar 5 maanden geslikt), aangezien ik ook heel veel last had toen ik begon..?

    Ik ben gewoon zo bang dat ik toch zwanger kan zijn
    ( heb van de week voor de gemoedsrust nog een keer getest was weer negatief)
    maar gek genoeg stelt 't me niet gerust want ik weet gewoon niet wat 't is:(
    Ik zit op stage in het buitenland sinds 3 weken en ben gewoon heel gestresst en alleen nu erover.

    We zijn beiden 21 jaar en ik ben zo gestresst omdat ik normaal altijd reuze goed uitkijk.
    help alsjeblieft 🙁

    Reageer
    #2

    ik kan je niet helpen ik zit met ander broblem ik heb 4 dagen terug postief getest erg heel licht en nu heb ik weer negtief gestest die postief was in middag en negtief in ocht ik zou zegge tegen jou doen nog test je hoort sosm als je aan pil bent dat zwangerschaptest heel laat pas aanslaat

    Reageer
    #3

    Als je blijft twijfelen aan de uitslag van een zwangerschapstest, heb je de test ofwel niet juist uitgevoerd, of je bent angstig onafhankelijk van je kennis. Op welke wijze zou je dan gerust gesteld kunnen worden?

    Reageer
    #4

    [b]Anoniem schrijft:[/b]
    [quote]Als je blijft twijfelen aan de uitslag van een zwangerschapstest, heb je de test ofwel niet juist uitgevoerd, of je bent angstig onafhankelijk van je kennis. Op welke wijze zou je dan gerust gesteld kunnen worden?[/quote]

    Hee anoniem,
    ik weet 't ook niet. ik weet dat het gewoon niet kan, maar ik maak me zo snel zorgen en ik weet niet waar m'n kwaaltjes vandaan komen.

    Reageer
    #5

    heb je het misschien veel te druk dat je eigenlijk geen tijd hebt om rustig over de belangrijke dingen na te denken? waarom neem je niet een paar uurtjes om gewoon op de bank met een tijdschriftje een beetje te mijmeren? als je dan wat rustiger bent, kun je het misschien wat beter overzien.

    Reageer
    #6

    Bedankt voor je reactie
    Ik weet het niet, ik ben gewoon heel onrustig
    terwijl ik eigenlijk niet zwanger kan zijn:
    test 1 : negatief
    ongesteld
    test 2: weer negatief

    en nu weer die rare kwaaltjes die ik voor mn vorige regels had.

    Misschien pms in combinatie met klachten door het stoppen met de pil? ik weet 't niet
    ik blijf gestresst, waarom weet ik niet precies..

    Reageer
    #7

    Misschien kun je je schildklier door de huisarts laten controleren? De schildklier kan soms wat uit de pas lopen en meer hormoon aanmaken dan je gewend bent. Gejaagdheid is een van de symptomen die hier bij zou kunnen passen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Help, kan ik toch zwanger zijn?!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief