Buikpijn en rugpijn

  • #1

    Ik hou het al een poosje bij. Ik slik de 'gewone' pil, las altijd gewoon een stopweek in. En krijg wanneer ik de pil een weekje slik erge buikpijn en rugpijn. Dit is al een paar maanden zo. Dat ik 2 a 3 dagen erge buikpijn en rugpijn ervaar. Elke x op hetzelfde tijdstip. Wat zou dit kunnen zijn? Zonder pil voel ik trouwens mijn eisprong overduidelijk maar het lijkt mij dat ik die nu niet zou moeten hebben met de pil.

    Reageer
    #2

    Persoonlijk zou ik dit met de huisarts bespreken.
    Zodat die kan kijken of je misschien beter een andere pil zou kunnen proberen en of er ook een andere oorzaak voor je klachten zou kunnen zijn.
    Mensen kunnen hier wel mogelijkheden noemen,maar je weet niet of die bij jou van toepassing zijn.....

    Reageer
    #3

    Is ook zeker iets dat ik met de huisarts wil bespreken. Uiteraard. Maar ik dacht: laat ik eens kijken of het herkenbaar is!

    Reageer
    #4

    Huisarts zei dat het de 'eisprong' kon zijn die je natuurlijk niet hebt maar wel voelt. Kan er de klok op gelijk zetten namelijk.

    Reageer
Reageer op: Buikpijn en rugpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief