Pil vergeten

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Ik ben afgelopen maandag weer aan de eerst pil van mn nieuwe strip begonnen en slik 'm elke dag rond zo'n 20:00. Gister meost ik dus mijn 3e pil nemen alleen die ben ik 'vergeten', ik heb hem vervolgens vanochtend nog om kwart voor 7/7uur ingeslikt, dus wel binnen 12 uur (11 uur na vorige dag 8uur) ingeslikt. Soms slik ik de pil ook een uurtje later dan 8u, maar nooit eerder rond 7 ofzo, kortom, kan dit kwaad of ben ik nu nogsteeds beschermd tegen zwangerschap?

  Reageer
  #2

  Dat is dan geen probleem als het maar binnen 12 uren was

  Reageer
  #3

  Maakt het heel veel uit stel je vergeet er gewoon 1 ben je dan geheel nie beschermd

  Reageer
  #4

  Dat kun je precies terugvinden in de bijsluiter van de pil

  Reageer
  #5

  Hallo,

  Ik zit met een probleem.

  Ik was vorige week mijn (eenfase) pil vergeten mee te nemen naar mijn vader. Ik was in de eerste week op dag 5 (donderdag 17 juni) van het doorslikken en toen had ik mijn laatste pil gehad. Vrijdag en zaterdag had ik hem niet ingenomen. Zondag nam ik hem pas om 2:00 in de nacht in, terwijl ik hem normaal altijd om 21:00 inneem.

  Ik heb de pil daarna gewoon doorgeslikt maar ik werd wel ongesteld doordat ik zolang de pil niet had genomen. Dat ging later weer weg omdat ik de pil gewoon doorslikte. Nu een week later (vandaag zondag 27 juni) heb ik onveilige geslachtsgemeenschap gehad. Ben ik wel beschermd?

  Reageer
  #6

  Als je de pil zonder stopweek doorslikte was je gewoon beschermd

  Reageer
Reageer op: Pil vergeten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief