De pil

  • #1

    Beste lezer

    Ik maak me nogal al zorgen de laatste tijd, binnekort komt mijn vriendin langs en we zijn van plan om sex te hebben. Maar het probleem is dat we allebei totaal nog niet klaar zijn voor een zwangerschap dus had ik haar gevraagd om de pil te slikken. Zij wilt dit zelf ook alleen weten wij er allebei bijna niks over. Ze Al ongeveer een maand blijven aangezien ze nogal ver weg woond. Wij vragen ons dus af wanneer zij met de pil moet beginnen? En is het bijvoorbeeld oke als zij een week voordat ze bij mij komt begint met de pil en dan 2 strips neemt in de tijd dat ze bij is? Ik wil absoluut niet zwanger maken op dit moment. Ik heb veel vragen en ik zoek naar antwoorden kun je mij hierbij helpen laat het dan alsjeblieft weten.

    Vriendelijke groet
    James

    Reageer
    #2

    Het beste is als ze op de eerste dag van de menstruatie met de pil begint. Dan is ze ook vanaf de eerste pil meteen tegen zwangerschap beschermd. Het is wel belangrijk dat ze de pil goed gebruikt.

    Reageer
Reageer op: De pil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief