Condoom afgegleden

  • #1

    Hallo,

    Mijn condoom gleed uit na het ejaculeren en zat diep in haar vagina, ze was twee dagen ongesteld, maar we besloten toch een morning-afterpil te gebruiken, na een dag stopte haar menstruatie plotseling, daarom maakt ze zich nu zorgen.

    Om haar een beetje gerust te stellen, is mijn vraag of dit normaal is na het innemen van de morning-afterpil en waar we op moeten letten.

    Reageer
    #2

    Dat kan dan. De MAP was natuurlijk volstrekt onnodig. Tijdens de menstruatie kan ze niet zwanger raken

    Reageer
    #3

    Hoi John,

    Bedankt voor je snelle antwoord, helaas had ik hier geen begrip van, en ze wist het zelf ook niet helemaal zeker, want uit verschillende bronnen lezen we dat het wel kan en ook regelmatig gebeurt.

    Reageer
    #4

    Foute bronnen
    Een vrouw raakt normaliter zwanger rondom de eisprong. En die is in de regel 11-14 dagen voor de eerste dag van de menstruatie. Tijdens de menstruatie laat ook het baarmoederslijmvlies los, wat dus de bloeding tijdens de menstruatie veroorzaakt. Een bevruchte eicel heeft dus juist dat baarmoederslijmvlies nodig om in te nestelen

    Reageer
    #5

    Onwetendheid helaas, gelukkig gaat het goed met haar.

    Ze is kort erna nogmaals ongesteld geworden, kan dat, en hoe lang duurt een tweede menstruatie door de morning-afterpil?

    Reageer
    #6

    die vraag kan ik helaas niet beantwoorden

    Reageer
Reageer op: Condoom afgegleden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief