Pil vergeten

 • #1

  Hallo,
  ik moest normaal 10 pilletjes hebben ingenomen maar heb er maar 5 ingenomen. Voor die 10 had ik mijn stopweek en gewoon mijn regels gehad. Nu heb ik opnieuw bloedverlies, toch redelijk fel. Is dit normaal? Komt dit omdat ik 5 van de 10 pillen vergeten ben te nemen? Het is niet zo dat ik er 5 na elkaar ben vergeten. Gewoon 5 niet ingenomen. Of zou ik de dokter moeten contacteren?

  Reactie
  #2

  Dat zal dan van de vergeten pillen zijn.

  Reactie
  #3

  Ja, kan dat? Want het is echt net alsof ik mijn regels heb qua hoeveelheid bloed wat ik verlies. Innestelingsbloed is normaal toch niet veel he? Of zou ik beter naar de dokter gaan?

  Reactie
  #4

  Je moet er ook rekening mee houden dat je dus niet door de pil beschermd was en bent als er van 10, 5 hebt vergeten.
  Als je pillen vergeet, kun je een doorbraakbloeding krijgen. En die kan gelijk aan een menstruatie zijn

  Reactie
  #5

  Ja ik heb sinds mijn laatste menstruatie geen seks gehad. De laatste keer seks was op 12 november, daarna gewoon mijn menstruatie gehad. Is er dan kans dat het zwangerschap is of?

  Reactie
  #6

  Dan niet

  Reactie
  #7

  dus ik zou me geen zorgen moeten maken? Dit is dan gewoon normaal als ik 5 pillen ben vergeten van de 10? Of kan dit ook wat ernstig zijn, zou ik beter naar de dokter gaan?

  Reactie
  #8

  Dat zal beslist van de vergeten pillen zijn

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Pil vergeten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief