Doorbraakbloeding

 • #1

  Hallo,

  Mijn vriendin slikt de pil gewoon normaal en goed, heeft ze altijd gedaan. Daarnaast hebben wij seks met condoom. Wij hebben beiden een soa test gedaan gedurende de relatie en dat was negatief. Ze is altijd ongesteld tijdens haar stopweken. Ze had nu een doorbraakbloeding met een beetje bloed. Ze heeft de afgelopen keer netjes na een strip een stopweek gehouden dus aan doorslikken kan het ook niet liggen. Ze zegt zelf dat dit wel eens kan voorkomen en er niks aan de hand is, voor de zekerheid heeft ze een pil extra geslikt want ze heeft al eens eerder een doorbraakbloeding gehad en de huisarts adviseerde dit. Ik wilde toch voor de zekerheid hier wat vragen stellen:

  - Kan dit inderdaad zomaar en onschuldig een keer voorkomen of is er een achterliggende reden?

  - Als ze elke keer gewoon netjes ongesteld wordt, de pil slikt, dan kan ze toch niet zwanger zijn en dat dat de reden is voor een doorbraakbloeding?

   

  Reactie
  #2

  Ze moet trouwens nog 1 week slikken vna haar strip. De laatste keer seks zonder condoom (Met pil) was begin december, als ze daardoor zwanger zou zijn geworden had ze wel iets anders moeten merken toch?
  Sorry voor de vele vragen. Groet een ongerust vriendje

  Reactie
  #3

  Ze heeft net gekeken en er was weer sprake van een klein beetje opgedroogd bloed. Nog steeds zegt ze dat ik me nergens zorgen over hoef te maken en het nog hoort bij de ‘vorige’ doorbraakbloeding/spotting.

  Reactie
  #4

  Dat komt inderdaad wel vaker voor en is een onschuldig verschijnsel

  Reactie
  #5

  Oh wat fijn! Ik hoef me dus ook geen zorgen te maken over zwangerschap of dat de pil nu minder zou werken?

  Reactie
  #6

  Nee hoor

  Reactie
Reageer op: Doorbraakbloeding
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief