Veranderde bloeding stopweek

  • #1

    Sinds een paar maanden merk ik dat de bloeding in mijn stopweek veranderd (na ongeveer 8 jaar). Ik word nog steeds op dezelfde dag ongesteld maar verlies maar heel weinig bloed en stopt ook 2 dagen eerder dan ik normaal had. De eerste 2 dagen heb ik alleen wat oud bloed en slijm verloren, niet noemenswaardig veel. De 2 dagen erna overdag maar een paar druppels en snachts heel veel. Nu dag 5 is het alweer zo goed als over. Ik slik de pil altijd correct. Is het normaal dat dit ineens zo kan veranderen of is daar vaak een achterliggende oorzaak voor? Aangezien ik de pil altijd juist slik neem ik aan dat ik een zwangerschap uit kan sluiten, en gok dat de bloedingen dan ook weg zouden blijven?

    Reageer
    #2

    Dit kan een gevolg van het pilgebruik zijn. Dat is niet zo vreemd

    Reageer
    #3

    Pilgebruik verstoort je eigen hormoonhuishouding en zorgt voor verlies van vitaminen en mineralen, wat op de kortere of langere termijn klachten kan geven.

    Reageer
Reageer op: Veranderde bloeding stopweek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief